Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eurovision 2017 !!!!!!!

Eurovision 2017 !!!!!!!

Είναι γεγονός και φέτος η διεξαγωγή του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision !
Θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο της Ουκρανίας μετά τη νίκη της Jamala με το τραγούδι "1944", στη Στοκχόλμη το 2016. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Κίεβο, μετά το 2005, και θα είναι ο τέταρτος διαγωνισμός Eurovision μετά τον Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού Eurovision το 2009 και το 2013. Οι τελικές ημερομηνίες για τους δύο ημιτελικούς και για τον τελικό είναι 9, 11 και 13 Μαΐου 2017, αντίστοιχα.


43 χώρες θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό του 2017. Η Πορτογαλία και η Ρουμανία επιστρέφουν στον διαγωνισμό, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, ενώ η Βοσνία Ερζεγοβίνη αποχώρησε.
Ο ελληνικός τελικός είναι πλέον γεγονός με την ημερομηνία να έχει οριστεί όπως γνωρίζουμε, στις 6 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα. Το αναμενόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών, όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά τα 3 τραγούδια της Demy θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 στις 22:00!
Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Έλενα Μπουζάλα και μαζί της στο ρόλο του συμπαρουσιαστή θα είναι και ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί να μην είναι παρών στη βραδιά λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό, ωστόσο τα κείμενα της παρουσίασης τα έχει αναλάβει ο ίδιος!
Guest στον ελληνικό τελικό θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου Hovig, ο οποίος θα παρουσιάσει τη συμμετοχή του στο ελληνικό κοινό!
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο Δ της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις στην Κατεχάκη, όπου είχε γίνει και ο εθνικός τελικός του 2011 με παρουσιάστρια την Έλενα Αρώνη και είχε κερδίσει ο Λούκας Γιώρκας!
Τα 3 υποψήφια τραγούδια που θα ακούσουμε για 1η φορά εκείνη τη βραδιά, θα κρίνει το τηλεοπτικό κοινό μέσω sms και televoting και φυσικά οι 9 επιτροπές στις οποίες κυριαρχεί έντονο το ελληνικό στοιχείο της ομογένειας! Όπως είχε ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα, αλλά δε μένει παρά να το δούμε.
Εν αναμονή επομένως του εθνικού μας τελικού και με τη σειρά μας ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά!
Καθημερινά το αγαπημένο σας blog Klik official θα σας παρουσιάζει
τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν φέτος .
Ας απολαύσουμε τη διαδρομή μέχρι την τελική βραδιά του διαγωνισμού με μια γιορτινή διάθεση που όλοι την χρειαζόμαστε !
Η Αρχισυντάκτρια του Klikofficial Κατερίνα Σουνίου και η συντακτική ομάδα σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
(πηγές άρθρου Αλέξης Μίχας Έθνος και wikipedia )

Σχόλια