Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞ

ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞ 


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 



Και ξάφνου γέμισε ο κόσμος άντρες να τρέχουν με το πουλί στο χέρι και γυναίκες ιέρειες του σεξ . 
Μπάστα λίγο μανίτσα μου γιατί θα ζαλιστώ . 
Σε Μάτριξ ζω , να με ξυπνάτε ! 
Τόσα ιπτάμενα πουλιά δεν τα έχω ματαδεί .
Τόσους οργασμούς δεν τους έχω ξανακούσει .... 
Πού βρίσκομαι και πού περπατώ ... ? 
Φοβάμαι μη πατήσω κανένα πέος εκεί που προχωρώ και γλυστρίσω η γυναίκα . Όπως επίσης φοβάμαι μη μπουρδουκλωθώ και σε καμιά κιλότα , απ'τις πολλές περιφερόμενες . 


Η αναφορά μου σήμερα στα διαδικτυακά AVATARS ! 

Στους ερωτύλους και στις κίνκυ ερωτύλες πίσω από την ασφάλεια που παρέχει μια οθόνη . 
Ψυχρή -σου λέει- , ε, ας της δώσω λίγη "ζωή " (της οθόνης). 
Και κάπως έτσι ξεκινάει το φαντασιακό δημιούργημα του εαυτού που θα ήθελαν να είναι  όλοι αυτοί οι ε-αυτοί . 
Κόσμος πάει κι έρχεται και όχι στου Διαμαντή που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση , αλλά στις σελίδες του fb και στα chat rooms .
Το παράδοξο είναι πως ο περισσότερος αυτός ο κόσμος είναι τίγκα στην τεστοστερόνη καθώς και στη φερομόνη , όμως αυτό τους συμβαίνει μόνο πίσω από την οθόνη του υπολογιστή , του κινητού, του τάμπλετ ή του λάπι τόπερ τους , πουθενά αλλού . 
Διότι εκεί, πέρα στους πέρα κάμπους που είναι οι ελιές , ναι καλά καταλάβατε , εκεί στον έξω πραγματικό κόσμο που λέγεται real ζωή , τίποτα δεν κινείται και τίποτα δεν πυροβολείται . Το αντίθετο μάλιστα , ...νεκρική σιγή . Τόση σιγή και απραξία που νομίζεις οτι βρίσκεσαι στον τάφο του Ινδού που λέμε , ή σε καμιά πυραμίδα που ακόμα δεν την έχουν ανακαλύψει . 
Στον εδω μέσα κόσμο  υπάρχει μια τεράστια προσφορά και λιγότερη ζήτηση του σεξ ( υποτίθεται ) , σε αντίθεση με τον έξω κόσμο που επικρατεί μια απάθεια παντός τύπου. 
Τι τύπο εραστή θέλεις να βρείς και δεν τον βρίσκεις ? Τι ηλικίας και ποιών διαθέσεων ? Τι τύπο ερωμένης θες και δεν την βρίσκεις ..? Επίσης ποιάς ηλικίας και ποιών διαθέσεων .. ? 
Απ' όλα έχει το πανέρι και τίνος είναι το πάνω χέρι ...?
Το πάνω χέρι είναι της ....γραφής και της φωτογραφίας ! 
Αν είμαστε και λίγο τυχεροί , είναι και του εγκεφάλου . Σπανιότατο όμως πράγμα αυτό . 

Οποιονδήποτε τύπο εραστή ή ερωμένης θέλεις τους βρίσκεις - ή μάλλον σε βρίσκουν - άνετα μέσα στον εδω μικρόκοσμο . 
Τι μπορείς να φανταστείς και δεν υπάρχει ? Όπως κι εκεί έξω φυσικά , όλοι αυτοί ζουν αναμεσά μας ! 
Ο καθένας στην πέφτει με διαφορετικό τρόπο - έτσι πιστεύει- όμως ο στόχος είναι ο ένας και μοναδικός . ΣΕΞ ! 
Σεξ ασύστολο μ'εσένα και με άλλες -ους εκατό , ταυτόχρονα ή και πριβέ . 
Σεξ στον εδώ μέσα χώρο . 
Με φωτογραφίες ή και χωρίς , με κάμερα ή με γραπτό λόγο . Σπάνιες οι φορές του τηλεφωνικού και πιο σπανιότερες του δια ζώσης . 
Στον μεταξύ χρόνο όλοι αυτοί πάντα τον έχουν μεγάλο , όλες αυτές πάντα είναι το λιγότερο θεές , όλοι τους είναι "το απόλυτο σεξ " και όμως πώς γίνεται και είναι μόνοι και δεν βρίσκουν να κουκουρουκιαστούν (σεξιστούν ) στον εκεί έξω κόσμο ?...είναι απορίας άξιο . 
Για να σε πείσουν είναι διατεθειμένοι να κάνουν "τα πάντα" , τα πάντα στον εδώ μέσα χώρο ε ? για να εξηγούμαστε . 
Πρώτα έρχεται η προσέγγιση με τις απίστευτες ώρες ανταλλαγής μηνυμάτων - έτσι σου δείχνει τη μοναδικότητά σου και πως ξάφνου έγινες απαραίτητη-τος - , μετά έρχονται οι φώτος της επίμαχης περιοχής -κατά προτίμηση του "εργαλείου" ή του στήθους αν πρόκειται για εκείνη - , το πρόσωπο -μούρη - έρχεται μετά γιατί είναι σε δεύτερη μοίρα το άμοιρο και φυσικά στο τέλος έρχεται το διαδικτυακό σεξ ον λάιν ! 
Πόσο μα πόσο απίστευτα υπέροχο "πραγματικό " σεξ , ε ? 

Έχω μια κολλητή -από τις λίγες που κράτησα - και πριν κάτι χρόνια όταν τα chat rooms οργίαζαν , κάθε τόσο -καθημερινά δηλαδή- ερχόταν με το κινητό της και μου έδειχνε τις φώτος που τις έστελναν οι χάι πηδηκουλέηδες από το κάτω κεφάλι τους , καθότι ταπεινοί και χαμηλών τόνων άνθρωποι. 

Φυσικά το πάνω κεφάλι ερχόταν κάπου στο δρόμο . 
Μια μέρα της λέω : Είσαι να τους κάνουμε μια πλάκα όλων αυτών ? Να βάλουμε ξέχωρα και ανάκατα τις μούρες τους και τα πουλιά τους και να κάνουμε κουίζ διαδικτυακό ! Ποιός πο@@@ος ταιριάζει με το πάνω κεφάλι ? 
Βλέπετε ένα απίστευτο πράγμα συνέβαινε ....ΚΑΜΙΑ σχέση το κάτω κεφάλι με το πάνω . Τι κακό ...? 
Γελάσαμε με την κολλητή και γελάμε ακόμα , γιατί όλο και κάποιος της στέλνει τα ...προσόντα του για να τα θαυμάσει - υποτίθεται - ..... 
Όσο για τις σεξομηχανές και σεξοβόμβες ? Βόμβες σκέτες αφού το φώτοσοπ πάει κι έρχεται αφειδώς ! Ούτε ψωμάκια , ούτε κυτταρίτιδα , ούτε σπάσιμο στη μούρη , χειλάρες και βυζάρες , επίπεδες κοιλιές και γυμνασμένες , πόδια αλά Σκλεναρίκοβα , η βλεφαρίδα κάγκελο , όλες μικρούλες -έξω οι χειμώνες - , όλες καυτές , πολυοργασμικές , ολίγον ρομαντικές - καθότι το ρομαντίκ είναι πασέ - και πάνω από όλα .....δήθεν ....μόνες ! 
Όπως δήθεν μόνοι είναι και αυτοί . 
Και το μούσι έφτασε στην Κίνα !!!!!!! 

Αυτός ο λαός πεινάει κυρίες και κύριοι και είναι γνωστόν αυτό εδώ και χρόνια . 

Δεν πεινάει όμως και βολεύεται με μια ζαμπονοτυρόπιτα ....όχι . 
Πεινάει για σεξ ! Έτσι θέλει να πιστεύει δηλαδή , γιατί η αλήθεια είναι πως , ό,τι του πασάρεις ως μόδα αυτού του λαού το σίγουρο είναι πως θα το ...ξεσκίσει . 
Στο διαδίκτυο θα το ξεσκίσει όμως το σεξ για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε , γιατί εκτός διαδικτύου το μοναδικό που θα ξεσκίσει είναι ή τα ξηροκάρπια αν είναι σε μπαρ ή τα ...σουβλάκια ! Εσένα ΠΟ και ΤΕ !!!! 

Μια φορά , έτσι για το γλέντι , άφησα έναν από τους πλείστους εσωδιαδικτυακούς ερωτύλους να μου στείλει τον "αρχηγό" του .

Αφού μου είχε φάει τα σωθικά με τα προσόντα του - κι είχα μια φαγούρα - , με τα πολλά λέω άντε ας τον στείλει να τελειώνουμε να του φύγει και η κάψα του καημένου. 
Και τον στέλνει ....και του τον στέλνω πίσω εγώ δια μέσου γούγλ ! 
Και τον ερωτώ : τον έχεις βγάλει σεργιάνει στο ίντερνετ ? .... (φωτογραφία κλεμμένη από την γούγλεεερρρρρ ) .
Εγώ γέλασα με την ψυχή μου , αυτός με διέγραψε , εγώ γελάω ακόμα . 

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις , ενώ το πουλί τους πάλι όχι . Παραμένει απλώς ....συμπαθητικό . 

Άλλη πάλι μια φορά , μια φίλη - αυτές οι συμπτώσεις πια - , στέλνει φώτο σετσουαλική γυμνιή σε έναν φίλο και αυτός μου την μοστράρει περήφανος για το τι μωρό έχει βγάλει . Ευτυχώς που αναγνώρισα το όνομα της , γιατί αυτή ? Απλή συνωνυμία και με εμφάνα και με ηλικία . Δεν είπα τίποτα και τον άφησα να "ζήσει" το όνειρο για όσο θα το ..."ζούσε" . 


Κάποιοι μέσα στους πολλούς καταφέρνουν και πηδούν . Κι ευτυχώς γιατί ...πολλά νεύρα τελευταία . Να υποθέσω κάτι ? 

Κάποιες μέσα στις πολλές καταφέρνουν να πηδηχθούν και ω το θαύμα ! Γιατί η υστερία είναι πάθηση γυναικεία και δεν θα σωζόμασταν αλλιώς . 
Εγώ πάλι ? Με όλα αυτά που ακούω και που βλέπω , θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο , που έλεγε και μια ψυχή . 

Σου έχουν πει τι θέλουν να σου κάνουν , πώς θα στο κάνουν και πόσες μάλιστα φορές . Αισθάνεσαι σαν να διαβάζεις ενδείξεις - αντενδείξεις φαρμάκου , το λιγότερο . Ξέρεις τα πάντα , γιατί έχουν φροντίσει για την πλήρη ενημέρωσή σου πριν την αγορά του προιόντος . Και κάπου εκεί - και μην μου το αρνηθείτε - απλά , ΞΕ ΝΕ ΡΩ ΝΕΙΣ ! 

Αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη φάση , είναι οι δήθεν μυστήριοι μνηστήρες ολκής με τον δήηηθεν εγκέφαλο . Αυτοί πουλάνε αλλιώς το προιόν τους . Πρώτα θέλουν να σου πηδήξουν τον εγκέφαλο . Να τρυπώσουν μέσα του και να μην βγαίνουν .  Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ .... γιατί μεσιέ για να μου τον πηδήξεις αυτόν τον έρμο εγκέφαλο θα πρέπει πρώτα να μου έχεις πηδήξει το κεντρικό νευρικό μου σύστημα καθώς και να έχει πάθει ο ώμος μου φλεγμονή από το σούρτα και φέρτα να γράφω και να απαντώ ? Γιατί ? 
Αυτοί πάλι στοχεύουν στον εγκέφαλο διότι το "σύστημα" είναι τουρμπιγιόν και δεεεεν εργάζεται σωστά . Σίγουρα πράγματα αυτά. Είτε υστερούν σε εκατοστά , είτε οι ταλαίπωροι σε ...χάπια . Τα μπλε εννοώ (ας όψεται η ακρίβεια ) . 

Οι καλύτεροι μπάι φαρ είναι οι χιουμορίστες ! Αυτοί στην πέφτουν με χιούμορ και εαν φάνε πόρτα είναι και πάλι οκ . Μπορεί να έχασαν μια "διαδρομή" το σίγουρο όμως είναι πως κέρδισαν μια φιλία για να γελάνε και να περνάνε ευχάριστα με σεξουαλικά υπονοούμενα ή μη . Προτιμήστε τους ! 


Καθότι δίκαιος άνθρωπος , δεν θα μπορούσα και να μην αναφερθώ στο τέλειο είδος του κανονικού πλέον ανθρώπου , που ναι , προς ευλογία μας υπάρχει ευτυχώς ΚΑΙ αυτο ! Ό,τι είναι δείχνουν , δίχως παιχνίδια και στολίδια και το κυριότερο δίχως να γίνονται ενοχλητικοί . Είναι οι νορμάλ άνθρωποι , σπάνιο κατηγορία πια , αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Όπου τους πετύχετε ....ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!! 


Το όλο θέμα τελειωμό δεν έχει και χαράς τον που τον έχει ! 

Έτσι κάπου εδώ θα κλείσω το ζήτημα της σεξοπείνας με μια συμβουλή : Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το δια ζώσης φλερτ . Αυτό πάντα πετύχαινε από τα τότε χρόνια τα παλιά και θα πετυχαίνει εσαεί . 
Βγείτε, κεράστε ένα ποτό -τσιγγουναριά μου γίνατε τα τελευταία χρόνια - , φλερτάρετε , πείτε αυτό που θέλετε κατευθείαν και το μόνο σίγουρο είναι πως αν όχι το ίδιο βράδυ , το πολύ το επόμενο θα κάνετε το όμορφο και πολυπόθητο σεξ που θέλετε ! 
Καταμέτωπο επίθεση και ? ΝΙΚΗ !!!! 
Σταματήστε πια να βαρυγγομάτε και να βογγάτε πίσω από μια οθόνη , τελειώστε αυτό το βασανιστήριο των χεριών , γιατί τα χέρια όμορφα όχι όμως όταν τα κουνάμε πάνω κάτω ε ? 
Βρείτε τον στόχο , στοχεύστε , μιλήστε , ακουμπίστε -για να ξέρετε τι παίρνετε-, γελάστε , ερωτοτροπίστε , χορέψτε , αισθανθείτε κοινώς τον άλλον . 
Δημιουργείστε πόθο για να έχετε πάθος . 
Αυτό πίσω από μία ψυχρή οθόνη , όσο και να θέλουμε δεν μπορεί να συμβεί . 
Είστε άνθρωποι και όχι ρομπότ. Να το καταλάβουμε αυτό , ναι ? 
Ο έρωτας είναι μια υγιής κατάσταση  και όχι μια αρρώστια που πρέπει να μας τρώει . 
Θέλω όταν βγαίνω να μην σας αντικρίζω στα γύρω τραπέζια "μόνες γυναίκες ψάχνουν" και μόνοι άντρες έχουν ...καταρράκτη . 
Συμβείτε λίγο μεταξύ σας .....εκεί έξω . 
Ένα ωραίο σεξ μας έχει μείνει με όλα τα παρελκόμενα του , τό'χουμε αυτό κορίτσια κι αγόρια μου ? Το'χουμε ? ......


Αγαπητό ημερολόγιο του Σταρ Τρεκ  

η γη συνεχίζει να γυρίζει το σωτήριον έτος 2017 .
Περιμένω να σταματήσει για να κατέβω . 

Τα φιλιά μου 👄👄 Κ. 

Σχόλια