Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

12 ΟΡΓΑΣΜΟΙ και πώς να τους πετύχετε

12 ΟΡΓΑΣΜΟΙ και πώς να τους πετύχετε 


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 


Οργασμός ...τι δύσκολο πράγμα ....μερικές φορές .
Για εμάς τις γυναίκες κάποιες στιγμές είναι μια πολύπλοκη διαδικασία . 
Το κάθε σώμα μοναδικό με διαφορετικές ανάγκες. 

Μέχρι σήμερα όλοι και όλες γνωρίζαμε δύο μόνο είδη οργασμού : τον κολπικό και τον κλειτοριδικό. 
Ύστερα όμως από τις τελευταίες ανακαλύψεις προς μεγάλη μας χαρά , αποδείχθηκε πως μπορούμε να βιώσουμε  δώδεκα είδη οργασμών ! 
Ας τους δούμε και ας ανακαλύψουμε τον τρόπο που μπορούμε να τους πετύχουμε !!! 


1. Οργασμός του σημείου  G. 

Το μικρό αυτό σπογγώδες σημείο βρίσκεται πάνω από το μπροστινό σημείο του κόλπου. Πολλοί λένε πως είναι ένας μύθος . 
Όμως  εάν το δάχτυλο του φτάσει στην εν λόγω περιοχή και με απαλές (ευγενικές) κυκλικές κινήσεις το δραστηριοποιήσει η απόλαυση είναι μοναδική . Για να εκτοξευθείτε στα ύψη δοκιμάστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείο G και της κλειτορίδας. Εσείς ασχοληθείτε με την "έξω" κλειτορίδα και εκείνος με την "έσω" "χορεύοντας " και οι δυο στον ίδιο ρυθμό  .
Ο οργασμός θα είναι ...ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΣ !!!


2. Οργασμός από τον ερεθισμό του στήθους ή της θηλής . 


Η διέγερση της θηλής ενεργοποιεί την ίδια περιοχή  του εγκεφάλου που ενεργοποιείται και από τη διέγερση της κλειτορίδας , του κόλπου καθώς και του τραχήλου .
Όταν μας αγγίζουν το στήθος η θηλή διεγείρεται και ταυτόχρονα διεγείρονται και η κλειτορίδα καθώς και ο κόλπος . 
Ο Όσσο αναφέρει το στήθος ως το σημείο έναρξης του έρωτα ακόμα και ως το σημείο ολοκλήρωσής αυτού . 
" Λιώσε πάνω στο στήθος της γυναίκας . Χάιδεψέ το , φίλησέ το , γεύσου τις θηλές βαθιά μέσα στο στόμα σου . Γλύκανέ το και τότε να είσαι σίγουρος πως έχεις μετατρέψει τον αρνητικό της πόλο σε θετικό . Από εκεί ξεκινά το ταξίδι . " 
Παίξτε και ασχοληθείτε αρκετά με το στήθος και τις θηλές και μην τις προσπερνάτε έτσι στα βιαστικά . Ήδη την έχετε ανάψει ! 


3. Οργασμός από έντονο ερωτικό φιλί . 


Το γνωρίζατε πως τα χείλη έχουν τις ίδιες νευρικές απολήξεις με την κλειτορίδα , τον κόλπο και τις θηλές ? Αν όχι , τώρα το μάθατε . Έτσι , όταν την επόμενη φορά την φιλήσετε , γλύψτε τα χείλη της κατά τον ίδιο τρόπο που γλύφετε το pussycat της , ρουφήξτε τα , δαγκώστε απαλά την άκρη της γλώσσας της και συνεχίστε το "βασανιστικό" γλυψιμό  των χειλιών της . Φτάστε την λίγο πριν το τέλος και μετά ασχοληθείτε με το όμορφο pussycat . Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει !!!


4. Οργασμός από πρωκτικό σεξ 


Το παράδοξο με τον συγκεκριμένο οργασμό είναι πως ενώ δεν υπάρχουν αισθητήρια νεύρα στον πρωκτό , υπάρχει όμως απόλαυση . Εδώ το θέμα είναι περισσότερο εγκεφαλικό θα μπορούσαμε να πούμε . Η λέξη που έρχεται κατευθείαν στον εγκέφαλο είναι " σοδομισμός" και ηχεί έντονα . 
Ετοιμάστε και λιπάνετε πολύ καλά την περιοχή , πάρτε τις ανάλογες προφυλάξεις και διεισδύστε αργά και χωρίς βιασύνες . 
Για σίγουρη απόλαυση κάποιος από τους δύο ας ασχολείται ταυτόχρονα με την κλειτορίδα , έτσι ο οργασμός θα είναι εντονότερος και ...σίγουρος ! 


5. Οργασμός του σημείου U 


Ναι , πολύ καλά καταλάβατε , εδώ μιλάμε για τον οργασμό που προκαλείται διεγείροντας την ...ουρήθρα .  To U = urethra .  
Η ουρήθρα καθώς βρίσκεται κοντά στην κλειτορίδα , συνδέεται και με τα αισθητήρια νεύρα αυτής. Βασικά η κλειτορίδα είναι πολύ βαθύτερη απ' ότι πιστεύετε και πολύ μεγαλύτερη . Έτσι όταν διεγείρεται διογκώνεται με αποτέλεσμα τα αισθητήρια νεύρα της να επεκτείνονται μέχρι την ουρήθρα . 
Φυσικά και μπορείτε να τον αφήσετε να παίξει και με το σημείο  U σας , ακουμπώντας το κεφαλάκι του πέους του πάνω της και ακολουθώντας τις κινήσεις - εξωτερικά πάντα - που ακολουθεί κατά την διάρκεια του σεξ στον κόλπο σας . Διείσδυση φυσικά και δεν υπάρχει όμως η αίσθηση είναι παράξενα διεγερτική , τόσο που φτάνει σε σημείο οργασμού  , γιατί το πέος του ταυτόχρονα πιέζει και την κλειτορίδα σας . 
Μια σημείωση εδώ , προσέξτε η υποτιθέμενη διείσδυση στην ουρήθρα (έξω ) να γίνεται με απαλές και ευγενικές κινήσεις για να μην σας την τραυματίσει . Καλό είναι να το δοκιμάσετε με κάποιον που είστε αρκετό καιρό μαζί και του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη .


6. Οργασμός του σημείου Α 


Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό το σημείο το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου  , στο μπροστινό και πάνω τοίχωμα ,προσφέρει μια τελείως διαφορετική αίσθηση οργασμού . Ίσως και να ευθύνεται για τον πολλαπλό οργασμό που λέμε , γιατί βρίσκεται ακριβώς λίγα εκατοστά πριν την εσωτερική κλειτορίδα ή σημείο  G αλλιώς. Εκεί σε αυτόν τον οργασμό , λόγο έχουν τα ..χέρια , ενίοτε και το πέος του . Όμως σίγουρα τα χέρια του τα ελέγχει πολύ καλύτερα από το πέος του , οπότε δοκιμάστε το έτσι . 

Σε αυτό το σημείο οι κινήσεις είναι απλές και φέρνουν έναν γρήγορο και σίγουρο οργασμό . Χαιδέψτε και πιέστε απαλά το σημείο , έτσι δώστε της τον πρώτο οργασμό και λίγο πριν τελειώσει αυτός  μπείτε μέσα της και συνεχίστε να την κάνετε να ..λιώνει ! 



7. Οργασμός από ερεθισμό του τραχήλου 


....Ο λεγόμενος βαθύς οργασμός ! Προκαλείται από βαθιά πίεση του τραχήλου και όχι από διείσδυση . Επαναλαμβανόμενες πιέσεις και ....απογειωθείτε ! 
Με τι θα τον προκαλέσετε ? Χέρι , dildo , ή κρατώντας το πέος σας σταθερό μέσα της στο σημείο διέγερσης της ( πράγμα λίγο δύσκολο για εσάς να κάτσετε ακίνητοι , οπότε προτιμότερα τα άλλα ) , ή με ό,τι άλλο σας φωτίσει η φαντασία σας  !
Αυτός είναι όμως και σύντομος οργασμός , οπότε κρατήστε τις δυνάμεις σας για να συνεχίσετε . 


8. Οργασμός από ερεθισμό προσωπικού σημείου .


Συνήθως προκαλείται από διέγερση ιδιαίτερων σημείων , όπως είναι ο αυχένας ή το εσωτερικό των μηρών ή ακόμα και το χάιδεμα των γλουτών ή των ...αστραγάλων . 
Η ανατριχίλα που προκαλείται στο σώμα και εφ όσων συνεχίζεται η πρόκληση της πολλές φορές φτάνει το άτομο σε οργασμό . 
Το καλύτερο είναι να τον προκαλέσετε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης και της διείσδυσης 


9. Οργασμός από ερεθισμό κλειτορίδας . 


Εδώ τα λόγια είναι περιττά . Τι περισσότερο μπορώ εγώ να σας πω και τι οδηγίες να σας δώσω ? Ο πλέον γνωστός οργασμός που σίγουρα όλοι και όλες ξέρετε πώς να τον προκαλέσετε και τι αίσθηση έχει . Προχωράω παρακάτω λοιπόν .... 


10. Οργασμός με φαντασίωση ή με τη σκέψη .


Βάλτε τη φαντασία να οργιάζει και απολαύστε το προσωπικό σας ταξίδι . Οδηγείστε το σώμα σας εσείς όπως θέλετε με όποια φαντασία σας ευχαριστεί προς τον οργασμό . 
Πρόταση : μοιραστείτε τη φαντασίωση σας με τον εραστή σας και έτσι θα βιώσετε και ένα μέρος της ;) Δεν είναι κακό  ;) 
Σίγουρα αποτελέσματα . 


11. Οργασμός από ερέθισμα πολλαπλών σημείων . 


Εάν ερεθίσετε πάνω από μία περιοχές του σώματος , μπορείτε άνετα να τον πετύχετε . Και σας δίνω ένα παράδειγμα : κλειτορίδα + εσωτερικό των μηρών + σημείο U = οργασμός ! 
Τους υπόλοιπους συνδυασμούς κάντε τους μόνοι σας , όπως σας εξυπηρετεί και προπάντων .....σας ευχαριστεί !!! 


12. Πολλαπλός οργασμός . 


Κι εδώ φτάσαμε στον " Βασιλιά των οργασμών" ! 
Υπάρχουν δύο τύποι πολλαπλού οργασμού . Ο ένας  είναι αυτός που μεταξύ των οργασμών παρατηρείται μια μικρή παύση και ο άλλος αυτός που οι οργασμοί είναι συνεχόμενοι δίχως διακοπές . 
Για να τον προκαλέσετε υπάρχει ένας σίγουρος δρόμος : συνδυάστε όλα τα στάδια των προηγούμενων οργασμών σταδιακά δίχως να έρθετε σε οργασμό με κανέναν από αυτούς . Το σώμα θα βρίσκεται σε διαρκή διέγερση κι έτσι στο τέλος θα μπορέσετε να απολαύσετε τον " Βασιλιά" και να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία.
Κάντε το τρύκ που σας είπα ..... πιάνει !!! 




Ο οργασμός είναι δικαίωμα όλων . 
Βρείτε τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο και αφήστε τον να σας εξερευνήσει . Αφεθείτε και ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ όσους οργασμούς θέλετε , αντέχετε και μπορείτε !!!!! 

Υ.Γ. Σήμερα βγήκε η Σαμάνθα ( Sex & the city ) από μέσα μου  :) 



Τα φιλιά μου :* Κ. 



Σχόλια