Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όσα οι άντρες δε λένε .


Όσα οι άντρες δε λένε . 





Γράφει η Κατερίνα Σουνίου .

Το σωστό και το δίκαιο είναι να ασχοληθούμε και με το ποθητό για εμάς φύλο , τους άντρες ! 
Έχω αρκετούς φίλους και ναι νιώθω καλύτερα με αυτούς παρά με τη γυναικοπαρέα , για έναν απλούστατο λόγο . Οι άντρες είναι καθαροί τύποι. Ό,τι έχουν να πουν θα στο πουν στα ίσια και θα στο δείξουν χωρίς κορδελάκια . 
Είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους για εσένα και το βασικότερο ? Οι άντρες φίλοι δε νιώθουν ανταγωνιστικά απέναντί μας . 
Κάνοντας τόσα χρόνια παρέα με αυτούς και συζητώντας το τι τους αρέσει από εμάς και τι τους χαλάει σε εμάς , μάζεψα τα στοιχεία μου , αυτά που δεν θα μας πουν ποτέ και σας τα απλώνω μπροστά στα πόδια σας . 
Σήμερα θα είμαι το στόμα των αντρών , λοιπόν ! 
Κι επειδή " οι άντρες δεν μιλούν πολύ , στο νου σου να το γράψεις " , όπως λέει και το γνωστό άσμα , δεν το πολυκουράζω το ζήτημα και με συνοπτικές διαδικασίες πάμε στο "ψητό " . 

ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ 


1. Το δήθεν . 
Αυτό το πολυφορεμένο υφάκι του στυλ "ξέρεις ποιά είμαι εγώ ? " καθώς και " τολμάς να με κοιτάς ?" , το παραβαρέθηκαν , τους ξενέρωσε απίστευτα , έστω και εαν πριν είκοσι χρόνια το γουστάρανε . Τότε ήταν αρχή και αυτό το παιχνίδι δεν το είχαν βαρεθεί . Ακόμα φλερτάρανε αβέρτα και το ύφος ηχούσε στο μυαλό τους ηδονιστικά . 
Τώρα απλώς το υφάκι αυτό έχει αντίθετα αποτελέσματα . 

2. Τα ψέματα .
Κάποτε απλώς διασκέδαζαν με τα ψεματάκια μας , τώρα απλώς νευριάζουν . Ποτέ τους δεν ήταν χαζοί , απλώς το έκαναν γούστο να το παίζουν για να δουν μέχρι πού θα το φτάσουμε ..? 
Τώρα όμως που ο κόσμος όλος γύρω τους είναι ένα σκέτο ψέμα , εκείνοι ζητούν έστω μια χαραμάδα όασης ( αλήθειας) και αυτό είναι η σχέση τους με εμάς . 

3. Τη  γκρίνια μας . 

Καλά αυτή ποτέ τους δεν την άντεχαν . Υποστήριζαν και υποστηρίζουν οτι μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα δίιιχως να ουρλιάζουμε -φωνάζουμε σαν τη μαμά τους όταν έχυναν κάτω το γάλα τους καταλάθος , ή όταν της πήγαιναν ένα κορίτσι που αυτές δεν ήθελαν και η γκρίνια πήγαινε σύννεφο . Αυτό να ξέρετε , -πως τους θυμίζουμε την "κακή" μαμά τους- , λίγοι το έχουν αντιληφθεί .
 Του είπες κάτι , εντάξει το κατάλαβε , τέλος . Δεν του χρειάζεται όλη αυτή η ανάλυση που αυτός την ακούει σαν γκρίνια ή σαν ένα βουητό .  Πες ότι θες όμως δίχως σκηνές και φωνές και χωρίς πολλά πολλά .  

4. Τη ζήλια .

 Μέχρι κάπου την κατανοούν και τους γοητεύει . Όταν όμως ξεφεύγει και γίνεται λαιμαριά και πνίχτης σκύλου εκεί πραγματικά ΔΕΝ το μπορούν . Κι όπως συνηθίζω να λέω " όταν πολυσφίξεις τον σκύλο με το λουρί πνίχτη , ο σκύλος για να αμυνθεί θα γυρίσει και θα σε δαγκώσει " . Το δάγκωμα εδώ έχει δυο τιμήματα : α) αν είσαι σχέση θα σε χωρίσει και β) αν είσαι το στεφάνι του θα στα φορέσει τα κέρατα με αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό σου να είναι κυρία Μαρία Παπαδοπούλου - Ταράνδογλου . Έτσι για την αλητεία θα το κάνει γιατί απλά , ΜΠΟΡΕΙ ! 

5. Τις "ταμπελίτσες" 

Δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να του υπενθυμίζεις την ιδιότητα που έχει , "σχέση"- "δεσμός"- "σύζυγος "- " μπαμπάς" , πίστεψέ με ξέρει ΤΙ είναι . Αυτό το "μη ξεχνάς την υποχρέωσή σου γιατί είσαι αυτό " πολύ τους χαλάει . Λειτουργεί τελικά μόνο ως την ταμπέλα που του φορέσατε και πάνε όλα τα άλλα .... 

6. Τα "μούτρα" .

Αυτό είναι δικό τους προνόμιο . Άλλο να είσαι " η μουρίτσα " και άλλο η μούρη στο πάτωμα που εαν την πατήσει θα γλυστρήσει .
Πες του τι σε απασχολεί δίχως να κατεβάζεις μούτρα , που λέμε . 
Ξεκάθαρα , ήρεμα και με διάθεση κουβέντας . 

7. Το στυλ Αντρούτσος .

Φόρεσες αυτά τα παντελόνια , έχασες τη θηλυκοτητά σου και συμπεριφέρεσαι με το " yo man" καθώς και με το " ελα ρε μαλάκα" , τόσο στις φίλες σου όσο και σε αυτόν . Ξέχασες τις γόβες και τα φορέματα σου και φόρεσες μια φόρμα γυμναστικής , αθλητικά και στην καλύτερη κάτι κόθορνους παπούτσια - που δεν μπορείς να τα περπατήσεις κιόλας - , τα οποία σε κάνουν να μοιάζεις το λιγότερο με ...ακρίδα . Πολύ σέξι αυτό , ε ? 

8. Ο εγωισμός μας . 

Αυτό το " εχω κάνει λάθος αλλά θα βγω με οποιοδήποτε τρόπο απο πάνω " τους χτυπάει κατευθείαν στο κεντρικό νευρικό σύστημα . 
Παραδέξου το λάθος σου και πολύ απλά εκείνος θα το ξεχάσει , κυριολεκτικά . Τόσο απλό ! 

9. Drama Queen . 

Μη δραματοποιείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Οι άντρες είναι απλοί χαρακτήρες . Επειδή μπορεί να παίζει ένα παιχνίδι στο ps του και δεν σου έχει στείλει μήνυμα εδώ και μια ώρα , αυτό δεν πάει να πει πως δεεεεν σ' αγαπάει . Απλώς παίζει , ή το πιο απλό, ξοδεύει τον χρόνο του χαζεύοντας ακόμα και το ταβάνι. 

10. Την ανασφάλεια . 

Το πράγμα στους άντρες είναι πολύ απλό κι ένας φίλος μου το είπε εύστοχα κάποτε και από τότε μου 'μεινε : " Ή μου τον σηκώνεις με το που σε έχω πρωτοδεί και σε θέλω για ερωμένη μου ή δεν μου τον σηκώνεις και σε θέλω μόνο για φίλη . Απλά πράγματα και καθαρά . " .
Τους αρέσουμε με την πρώτη ή δεν τους αρέσουμε . Επίσης δεεεν παρατηρούν όλα αυτά τα ζαβά και τα κουλά που εμείς τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και τους πρήζουμε . Π.χ  ψωμάκια ( το μόνο ψωμί που ξέρουν είναι η φρατζόλα που τρώνε με το φαί τους ) , πάχυνα ( μην τον κάνεις ζυγαριά αν είναι θα στο πει αυτός ), νύχια ( μόνο στην πίπα ίιιισως και να τα παρατηρήσει ) , μαλλιά ( σε θέλει δίχως το κράνος λακ γιατί γουστάρει να στα χαιδεύει και να στα τραβάει) , μακιγιάζ ( βαριούνται να τρώνε κραγιόν και προτιμούν τις άβαφτες ή τις λίιιγο βαμένες ) , ρούχα ( σε σκέφτεται γυμνή χωρίς το περιτυλιγμά σου ) , ρυτιδούλες ( όταν χαμογελάς , χάνονται ) . 



ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ 


1. Η αυτοπεποίθηση . 

Σταμάτα να τον ρωτάς αν είσαι όμορφη γιατί τον κάνεις να αμφιβάλει για αυτήν που έχει διαλέξει . 
Η πεποίθηση στον εαυτό μας τους κάνει να χαλαρώνουν και να μην χρειάζεται να το παίξουν ο μπαμπάς μας , πράγμα που δεν θέλουν γιατί είναι οι Εραστές μας ! 

2. Το χαμόγελο . 

Ένα χαμογελαστό και χαρούμενο πρόσωπο είναι πάντα σέξι . 
Αυτό υποστηρίζουν ακράδαντα όλοι οι φίλοι μου . 
Μας κάνει να φαινόμαστε τα ανέμελα κορίτσια -ο,τι ηλικία και εαν έχουμε -, καθώς δεν φαινόμαστε μίζερες και καταθλιψάρες .
Δείχνει αισιοδοξία , κάτι που το έχουν ανάγκη και οι ίδιοι. 
Επίσης , ένα χαμογελαστό πρόσωπο θέλουν να το φιλήσουν σε αντίθεση με ένα μουρτζούφλικο που θέλουν απλώς να το ..χαστουκίσουν . 


3. Το χιούμορ . 

Αυτό τους δείχνει πως έχουν μια ακομπλεξάριστη γυναίκα - κορίτσι δίπλα τους και τους αφήνει τα περιθώρια να κάνουν και αυτοί τις μικρές "βλακιούλες" τους που τόσο τις έχουν ανάγκη , καθότι οι άντρες παραμένουν πάντα παιδιά ! 
Τα αστεία και τα πειράγματα μέσα σε ένα ζευγάρι λειτουργούν αφροδισιακά και δημιουργούν μια πολύ γερή βάση για μια σχέση ίσως και παντοτινή ! 


4. Η ηρεμία και κατανόηση . 

Σε έναν κόσμο με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς αυτό που ζητάει από εσένα είναι να τον ηρεμήσεις . Να τον καταλάβεις στις λίγο δύσκολες μέρες του και φυσικά να μπορείς να τον στηρίξεις αν χρειαστεί κι εσύ . Έτσι νιώθει ασφαλής και η ασφάλεια στον άντρα προκαλεί ερωτική διάθεση , όπως επίσης και η ηρεμία . 


5.  Απλότητα, χάρη , διάθεση .

Σε θέλει απλή, χαριτωμένη με διάθεση και ...διαθέσιμη ! 
Για αυτόν η τέχνη της ζωής αποτελείται ακριβώς από αυτά τα τρία συστατικά . 
Δεν μπορεί να σκέφτεται πού θα σε πάει σημαιοστολισμένη για να σε ευχαριστήσει . Αυτός ακόμα και μέσα σε ένα αυτοκίνητο κοιτώντας τη θάλασσα με ενα καφέ στο χέρι , είναι ευτυχισμένος γιατί είστε μαζί . Χώρια που εκεί μπορεί και να σε αγγίξει και ό,τι άλλο θέλει να σου κάνει😉 


Κοινώς τα πράγματα είναι απλά για τους άντρες τόσο όσο πολύ απλοί είναι και αυτοί . Από τον μικρότερο εως τον μεγαλύτερο . 
Μην ξεχνάτε πως είναι οι αιώνιοι έφηβοι ! 
Τα αγόρια θα αγαπούν με απλό τρόπο πάντα και το ίδιο ζητούν και από εμάς . 
Σαν τέλος έχω να σας πω αυτό : παρατηρείστε πως από έφηβοι δεν έχουν καμία αλλαγή στις βασικές "αγάπες" της ζωής τους . 
Συνεχίζουν και ακούν τη μουσική που άκουγαν , παρακολουθούν το άθλημα και την ομάδα που αγαπούσαν , τρώνε το αγαπημένο τους φαγητό ακόμη και μεγάλοι και κάνουν σεξ με τον ίδιο τρόπο που έκαναν . Σταθεροί τύποι ! 
Φροντίστε λοιπόν να είστε μέσα στις σταθερές τους αξίες εφ' όσων είστε... Άξιες 😉 


Αγόρια μου , δεν ξέρω εάν σας δικαίωσα ....? 
Έχετε πάντα την αγάπη μου και .... 


Τα φιλιά μου 😘 Κ. 


Σχόλια