Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ASMR Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ


ASMR Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ 




Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 


Εδώ αγάπες μου θα τα δείτε και θα τα μάθετε όλα ! 
Σε αυτή την στήλη φροντίζω να μαθαίνω πριν από εσάς για εσάς . 
Με αυτή την πληροφορία νομίζω θα πω : Ναι έζησα να το ακούσω ΚΑΙ αυτό ! 
Η νέα τάση της εποχής στο σεξ που σαρώνει έφτασε και λέγεται ASMR Autonomous Sensory Meridian Eesponse ή αλλιώς " ψιθυριστό πορνό " ! 
Τί ? Πάθατε ολίγον ? Συνέλθετε και ακούσετε .... 
Μάθετε και γιατί όχι , δοκιμάστε το !
Αφού περάσαμε την εποχή του ταντρικού σεξ , αφού το σαδομαζό ,το bondasm και το kinky  μας τελείωσαν κι αυτά , ήρθε , έφτασε και είναι κοντά μας το ψυθιριστό σεξ - πορνό ! 
Ευτυχώς αυτό είναι απλό στη χρήση , δεν κουράζει , δεν πονάει , δεν ταλαιπωρεί , αλλά ίσα ίσα ξεκουράζει και χαλαρώνει . 
Απευθύνεται και σε μόνους και σε ζευγάρια . 
Σε αυτό το στυλ σεξ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ειδικές ταινίες πορνό -εαν είμαστε μοναχούλια μας - ή να "ντυθούμε" τον εύκολο ρόλο της αισθητικού - μασέζ  ή να γίνει ο άντρας ο προσωπικός μασέρ μας , εφ΄ όσων έχουμε ερωτικό ταίρι . 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ...ψιθυρίζετε απαλά και με συγκεκριμένο τόνο φωνής  την ώρα του μασάζ, τις καυτές λεπτομέρειες που θα ακολουθήσουν στο σεξ μετά το τέλος του μασάζ ή του χαιδέματος . 
Αυτό - το ψιθύρισμα δηλαδή - σαν αποτέλεσμα έχει να χαλαρώσει αφενός το ταίρι σας και αφετέρου να του-ης δημιουργήσει μια έντονη ερωτική διάθεση την οποία και θα απολαύσετε στο έπακρον μετά . 

Τα βελάσματα , τα ουρλιαχτά πόνου , οι τσιρίδες και τα υψίφωνα , καθώς και όλοι οι θόρυβοι έλαβαν τέλος . 
Τώρα πια είναι μια ανάμνηση  παλιά , δίχως το κίτρινο γράμμα στο συρτάρι . 
Τη θέση όλων αυτών την παίρνει η σιωπή ...σχεδόν . 
Επίσης είναι και ανέξοδο , διότι δεν χρειάζονται ερωτικά αξεσουάρ , παρά μόνο κρεβάτια και σώματα . 
Λέγεται πως στο άκουσμα της ψιθυριστής φωνής προκαλείται στο σώμα  μια γλυκιά αίσθηση μουδιάσματος , μια ευφορία ανεπαίσθητη που φέρνει ένα ρίγος στη ραχοκοκκαλιά κι μια ευχάριστη ανατριχίλα στο σώμα . 
Όσοι ζουν αυτή την ερωτική εμπειρία λένε πως η αίσθηση του να "χάνονται"  και να αποκόπτονται από τον εξωτερικό κόσμο και τα ερεθισματά του είναι μοναδική εμπειρία . 
Το κυριότερο όμως αποτέλεσμα που φέρνει η νέα αυτή τάση του σεξ είναι η βαθύτερη ένωση του ζευγαριού , καθώς η ηρεμία και η χαλάρωση ενισχύουν τη συναίσθηση και τη ροή ανάμεσά τους .
Έχετε να χάσετε κάτι ? 
Εγώ το χρέος μου το έκαμα , τα φώτα μου τα έδωσα , τώρα όλα είναι στο χέρι , στο στόμα και κυρίως στο ...αυτί σας !
ΣαββατοΚύριακο έρχεται ....δοκιμάστε το και περιμένω να μου πείτε τα αποτελέσματα  😉 



Τα φιλιά μου 😘 Κ. 







Σχόλια