Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MR. ROCK ....

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MR. ROCK .....  


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 


Ακόμα και οι δυνατοί που ορίζουν τις τύχες αυτής εδώ της γης , πεθαίνουν . 
Αυτός εδώ βέβαια ο θάνατος , αυτού του δυνατού και αδίστακτου κροίσου , δεν θα φέρει τη θλίψη στην ανθρωπότητα που έφεραν τόσοι θάνατοι διάσημων μέχρι και πριν λίγο καιρό . Θα μπορούσα να πω πως το αντίθετο μάλιστα θα συμβεί . Ο περισσότερος κόσμος χαίρεται για αυτή την "απώλεια" . 
Ο mr.  Ροκφέλερ δεν είναι ένας άνθρωπος που θα λείψει από αυτόν εδώ τον κόσμο και ελάχιστοι θα του ευχηθούν "καλό ταξίδι" . Οι περισσότεροι θα πουν " στον αγύριστο" και δεν θα έχουν και άδικο , αφού τον θεωρούν τον κύριο υπεύθυνο για τα δεινά της ανθρωπότητας ολόκληρης . 
Και είναι ή μάλλον ήταν ... 
Δημιούργησε ένα τόσο σφικτό τραπεζικό σύστημα για τους πληβείους στο οποίο δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν , φυσικά . 
Το να κάτσω και να αναλύσω τη ζωή του είναι περιττό αφού όλοι σίγουρα θα την έχετε διαβάσει σε όλα αυτά τα χρόνια . 
Αυτό εδώ το άρθρο το γράφω μόνο και μόνο για να επισημάνω πως ετούτος εδώ ο πλανήτης "χάνει" καθημερινά ανθρώπους και φυσικό επόμενο είναι . Όμως , τι μένει όταν ένας άνθρωπος φεύγει ? Τι γεύση αφήνει πίσω του ? 
Δυο απλές κουβέντες : " Ένας ΚΑΛΟΣ άνθρωπος έφυγε " ή " Ευτυχώς ξεβρώμισε ο τόπος από δαύτον" . 
Για τον mr. Rock  όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν οι κοντινοί του , τον κύριο βράχο με την κακή την έννοια , σίγουρα ισχύει η δεύτερη φράση .  Έχουμε να περιμένουμε μια διαφορετική τροπή της οικονομικής ιστορίας δίχως αυτόν . 
 Ή μήπως όχι , γιατί υπάρχουν πλέον αρκετοί σαν αυτόν ? Ίσως και να άφησε σαν ένας άλλος Βάιζενχάουπ γραπτές  εντολές συνέχισης της οικονομικής καταστροφής του απλού ανθρώπου, ακόμα και μετά τον θάνατό του . Ποιός ξέρει ? ...

Mr. Ροκφέλερ δεν σας μίσησα , ...βασικά δεν μισώ γιατί είναι συναίσθημα και αυτό και όπως όλα τα συναισθήματά μου χρήζει κάποιας σοβαρής ενέργειάς μου , απλώς σας παραχώρησα την απάθειά μου , το μη συναίσθημά μου . 

Έτσι λοιπόν απαθής , παρακολουθώντας σας όλα αυτά τα χρόνια να χρησιμοποιείτε τα λεφτά σας για κακό , είχατε απλώς τον οίκτο μου για την φύση σας . Για αυτή την πολύτιμη ζωή που σας δόθηκε και την χρησιμοποιήσατε τόσο λάθος ως προς τους συνανθρώπους σας . Εύχομαι εκεί που πάτε τώρα να έχετε πολλές αιωνιότητες να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε ...και εάν πιστέψουμε πως οι ψυχές -όταν υπάρχουν- επιστρέφουν , τότε σας εύχομαι την επόμενη φορά στο εδώ να πράξετε προς το καλό όλων και περισσότερο προς το ουσιαστικό δικό σας . 
Ζήσατε με γεμάτες τσέπες , όμως  με άδεια ψυχή . 
Τι τραγικό ! 
Σε αυτή την τελευταία σας διαδρομή , σας εύχομαι να μην σας δώσουν το εισιτήριο για το τρενάκι του ...τρόμου . 


Bye bye mr. Rock  στο καλό .  

Και όπως τώρα διαπιστώνετε , τα χρήματα όσα και να έχεις δεν μπορούν να εξαγοράσουν το θάνατο , ούτε καν τα μέτρα στο χώμα που είναι ίδια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! 


Την συμπόνια μου για το "είναι" σας και την θλίψη μου για τα χαμένα χρόνια στον έρωτα της χολέρας . 



                    Κ. 



Σχόλια