Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

META TO SEX ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ !

META TO SEX  ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ ! 

ΓΙΑΤΙ ????........ 

Γράφει η Κατερίνα Σουνίου

Εδώ και μερικά χρόνια ακούω τις φίλες μου τη μία μετά την άλλη να παραπονιούνται πως μετά το σεξ το ήμισυ τους έγινε ...καπνός !!!! 
Οι γυναίκες ως γνωστών δενόμαστε αρκετά μετά το σεξ , το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τους άντρες . 

Η διαφορά μας μεγάλη. Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές πολύ περισσότερο από τους άντρες , σε αντίθεση με εκείνους που η πράξη αυτή δε σημαίνει και απαραίτητα ...αγάπη.  Το αντίθετο μάλιστα . Σεξ για τους άντρες σημαίνει , ανάγκη εκτόνωσης της τεστοστερόνης τους . 

Κακά τα ψέματα , το σεξ μπορεί να ενώσει δυο ανθρώπους συναισθηματικά , να τους κάνει να περάσουν όμορφα , να ερωτευτούν , όμως μπορεί να είναι και ο λόγος που θα τους χωρίσει για πάντα. 
Σε αυτό το κομμάτι τους οι άντρες είναι απόλυτοι. 
Δεν χαρίζονται , που λέμε. 
Οι γυναίκες πάλι , νιώθουν αμέσως ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον ερωτικό τους παρτενέρ .
Ωστόσο στους άντρες αυτός δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο άντρας δεν θεωρεί συναισθηματικά συνδεδεμε΄νος με την παρτενέρ του μετά από το σεξ! Οι γυναίκες αποηγοητεύονται γι' αυτή τη συμπεριφορά και δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις σε μια σχέση!
Ποιοί είναι, όμως, οι λόγοι που ορισμένοι άντρες έχουν μια τέτοια συμπεριφορά;

1. Δεν του άρεσε
Μπορεί να σε ήθελε πολύ, μπορεί να σε διεκδίκησε μέχρι τέλους, μπορεί να σου είπε ακόμα, ότι δεν σε θέλει μόνο για σεξ, αλλά τελικά, μετά το μοιραίο εκείνος είναι άφαντος! Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο πιο κυνικός, ίσως, είναι ότι απλά δεν το απόλαυσε! Και είναι απολύτως λογικό, όταν κάτι δεν σου αρέσει, να μην το επιδιώκεις ξανά.

2. Αυτό ήθελε
Ε, ναι, μπορεί στις γυναίκες αυτό να μην συμβαίνει σχεδόν ποτέ , αλλά στους άντρες συμβαίνει αρκετά συχνά, να είναι καλυμμένοι μόνο με σεξ και τίποτα άλλο! Έτσι λοιπόν εαν κάνετε στο  μυαλό σας  σενάρια για σχέσεις και μακρόχρονες αγάπες, καλό είναι να το ξανασκεφτείτε!

3. Η γυναίκα άλλαξε
Πολλές φορές κορίτσια μου  σε μια σχέση συμπεριφέρεστε τελείως διαφορετικά πριν γίνει η ερωτική πράξη και τελείως διαφορετικά μετά από αυτή. Και συνήθως, βέβαια, αλλάζετε προς το χειρότερο. Άρα λοιπόν είναι λίγο δύσκολο για τον άντρα να υποφέρει την κυκλοθυμία σας  και έτσι μετά το σεξ σηκώνεται και φεύγει!

4. Δε θέλει σχέση
Μπορεί να του αρέσατε , μπορεί το σεξ σας να ήταν τέλειο, αλλά να μη θέλει σχέση! Μπορεί δηλαδή να μην έχει πρόβλημα να βγεί ξανά μαζί σας , αλλά δυστυχώς μπορεί να μην διαθέτετε το πακέτο, αυτό που θα τον κάνει να τα παρατήσει όλα και να σας ακολουθήσει σε μια κοινή πορεία!

Ίσως σήμερα να ήμουν λίγο δυσάρεστη και κυνική για κάποιες από εσάς κορίτσια μου , όμως το θέμα ήταν καλό να ξεκαθαριστεί και να μην μου μένετε με απορίες τέτοιου τύπου . 
Ο κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος από άντρες . 
Σίγουρα υπάρχει ο κατάλληλος για εσάς .
Ξεχωρίστε τον και .....ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!! 


Τα φιλιά μου 👄👄Κ. 

Σχόλια