Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσιπς γλυκοπατάτας

Τσιπς γλυκοπατάτας

έψαξε και βρήκε η Μαίρη Σουνίου


  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς τουλάχιστον 20 λεπτά πριν.
  • Ξεπλένουμε πολύ καλά τις γλυκοπατάτες.
  • Κόβουμε με ένα μαχαίρι τις γλυκοπατάτες σε ωραίες μεγάλες φέτες.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες.
  • Ψήνουμε για 20 - 30 λεπτά.
  • Για να φτιάξουμε τη σως ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το γιαούρτι, την πάπρικα το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με τη σως γιαουρτιού.

Σχόλια