Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαντάμ λε κερατούρ και τα είδη του άπιστου ανδρός ....

Μαντάμ λε κερατούρ και τα είδη του άπιστου ανδρός .... 


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου  

Περί άπιστων ανδρών ο σημερινός ο λόγος και πώς κορίτσια μου να τους ξεχωρίσετε και να μην μασάτε κουτόχορτο . 
Μην είστε και τόσο ευκολόπιστες και τα χάβετε όλα ...έτσι ? 
Τόσα χρόνια παρέα με το ανδρικό φύλο καθώς και περνώντας αρκετό χρόνο σε αυτό το μαραφέτι που λέγεται υπολογιστής κάτι κατάφερα νομίζω να μάθω για τα κόλπα και τις όμορφες καλύψεις των ανδρών όταν απιστούν . Θεωρώ λοιπόν χρέος μου να σας τα παρουσιάσω , ώστε εάν κάποιος από τις παρακάτω κατηγορίες τύχει στον δρόμο σας να του δώσετε το φύλο πορείας του , δίχως ερωτηματικά μέσα σας ! 
Πάμε λοιπόν σεμνά και ταπεινά να δούμε τους κύριους Δον Ζουάν !!!! 


1. Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΠΙΣΤΟΣ 

Ο πλέον συνηθισμένος τύπος και μάλλον παραφορεμένος θα έλεγα . Χαρακτηριστικά του να κλείνει ραντεβού για καφέδες και παρελκόμενα δια μέσου υπολογιστή , να σε φλομώνει στα κομπλιμέντα και στα ψέματα , φυσικά . Συνήθως εμφανίζεται πολυάσχολος -και πώς να μην είναι αφού μιλάει με 300 και τον Λεωνίδα πακέτο ? - , μόνο και μόνο για να έχει χρόνο για ...όοολες !!! 


2. ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΔΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΙΣΤΟΣ

Α! εδώ έχουμε να κάνουμε με τις μεγαλύτερες ηλικίες που απιστούν μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούν οτι το "εργαλείο" δουλεύει ακόμα . Συνήθως είναι μιας ηλικίας πάνω από 55-60 και απιστεί φυσικά με μικρούλες και ζουμπουρλούδες.
Τι να πω εδώ ? .... Τα κορίτσια απλώς κάνουν ψυχικό -γιατί είναι και κάποιοι τελείως μπαρμπάδια που δεν κυκλοφορούνται - , οπότε και  τους στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς ! 


3. Ο ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ 

Εδώ έχουμε την περίπτωση αυτού που απιστεί για να ξεφτιλίζει την κάθε ερωμένη , την οποία θα την "πάρει" μόνο μια φορά και μετά θα την σημαιοστολίσει κα νο νι κά ! Του φταίνε όλες οι γυναίκες και δια μέσου του σεξ έχει βρεί τον τρόπο , γιατί την γυναίκα του την ισοπεδώνει καθημερινά και πλέον δεεεν του φτάνει . Βασικά τα μαύρα του τα χάλια του φταίνε ...  Σε αυτόν ρίχνουμε άνετα ξύλο δίχως ενοχές ! 

4. Ο ΑΡΠΑΧΤΙΑΡΗΣ 

Απλά πράγματα και τοποθετημένα , αυτός ο τύπος μια ανασούλα ζητάει να πάρει από τη ρουτίνα του , δεν θέλει πολλά πολλά και καθόλου μπλεξίματα καθώς και δεσίματα . 
Που και που να περνάς να μου λες ένα γειά , που λέει και το άσμα . 
Που και που απιστεί , ήσυχα και με ασφάλεια . 
Εδώ να προσέχουν τα κορίτσια που εργάζονται με τέτοιους συναδέλφους . 
Περνάει , χτυπάει στόχο , ντύνεται και φεύγει ! 


5. Ο ΑΚΕΦΑΛΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 

Με μια λέξη μόνο  εδώ κορίτσια ΔΕΡΝΟΥΜΕ . 
Αυτός ο τύπος δεν έχει κανένα μα κανένα συναίσθημα και απιστεί μόνο και μόνο για την προσωπική του ηδονή . Το πιθανότερο είναι πως δεν τον νοιάζει να σε ευχαριστήσει στο κρεβάτι και  δεν τον απασχολείς και καθόλου γενικώς . Δεν έχει αξίες και είναι από τους πιο επικίνδυνους ! Προσοχή κορίτσια μου με δαύτον . 


6. Ο ΚΛΑΨΟΜΑΚΑΚΑΣ 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ηθοποιό και μάλιστα του δραματικού ρεπερτορίου ! Θα σκαρφιστεί ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για να τον λυπηθείτε και να σας ρίξει στο κρεβάτι . Πολύ κλάψα η ιστορία , με αρκετό πόνο , τρισμέγιστα ψυχολογικά , βία , καταπίεση , με μια γυναίκα αφέντρα που πάντα δεεεν τον καταλαβαίνει και τον ταλαιπωρεί. Έχετε να χύσετε δάκρυ για τον Ξανθόπουλο αυτόν που ούτε το φαντάζεστε ! Για προσοχή εδώ κορίτσια μου  ;) Ένα κινούμενο πρόβλημα ο τύπος τάχα μου και μια ιστορία λυπητερή , για εσάς στο τέλος .... 


7. Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ 

Το σενάριο γνωστό : παντρεμένος με μια γυναίκα τύραννο , εγωκεντρική, που δεν τον καταλαβαίνει , αγχωτική , ζηλιάρα, γκρινιάρα ,άσχημη και παρατημένη, υστερική , Φράου , γερμανοτσολιάς στα ανάκτορα, απαιτητική και όλα γενικώς τα κακά της μοίρας του . Όμως έχει παιδιά ο άνθρωπας και πώς να χωρίσει ? Ψάχνει μια αγκαλιά και μια κατανόηση , μια ζεστασιά και μια καλή κουβέντα ....και όλα αυτά ... σε εσένα ... 
Και όλα αυτά ένα τεράστιο ψέμα !!!!! Προσοχή ! 


8.  Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΙΣΤΟΣ 

Ααααα εδώ μιλάμε για τον μάστερ του ψέματος και της διαπλοκής !!! 
Διπλή ζωή και άγιος ο Θεός ! Αυτόν δύσκολα θα τον πάρεις χαμπάρι γιατί δεν μιλάει πολύ για την ζωή του και δεν δίνει και πολλές πληροφορίες . 
Όλη η ζωή του βασισμένη σε ένα καλά καταστρωμένο σχέδιο αποπλάνησης θηλυκών . 
Το τελευταίο που φοριέται είναι να έχουν και γυναικεία προφίλ τα οποία τα πλασάρουν ως της γυναίκας τους τάχα μου για να μην τους πολυζαλίζετε και για να μπορούν να παίζουν με πάρα πολλές .  Αυτός επίσης έχει την κάλυψη του δήθεν "πιστού" και δεν του φαίνεται πως απιστεί. 
Η γυναίκα του σίγουρα δεν τον έχει πάρει χαμπάρι , παρόλο που τα κέρατά της στη γλάστρα κάνουν παρέα με τ' άστρα ! Μεθοδεύει την κάθε του κίνηση αρκετά πριν "χτυπήσει" ! 


Η ψυχολογία τους ονομάζει " Σκοτεινή Τριάδα" γιατί παρουσιάζουν τρία βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικών ιδιοτήτων : Ναρκισσισμό , Μακιαβελισμό και Ψυχοπάθεια . 

Εγώ πάλι τους ονομάζω απλώς ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ , γιατί ξοδεύουν τόσο πολύτιμο χρόνο για ένα ψέμα , στον εαυτό τους και στους άλλους . 
Όλες οι παραπάνω κατηγορίες που ανέφερα φυσικά και δεν έχουν να κάνουν με όσους πραγματικά οι καταστάσεις τους ωθούν στην απιστία . Το δηλώνω αυτό γιατί θέλω να είμαι δίκαιη και συμπονετική με όσους έχουν γυναίκες που τους έσπρωξαν στην ....άσωτη ζωή ! 


Τα φιλιά μου 👄👄 Κ. 



Σχόλια