Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντικατάστησε τον καφέ σου με αυτό το ρόφημα και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί!

Αντικατάστησε τον καφέ σου με αυτό το ρόφημα και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί!

έψαξε και βρήκε η Μαίρη Σουνίου 

Μπορεί να έχεις συνδέσει τις περισσότερες στιγμές της μέρας σου με μία κούπα καφέ, όμως ίσως ήρθε η στιγμή να αναρωτηθείς για την πραγματική του θρεπτική αξία. Μία κούπα καφέ κάθε πρωί σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σου, τι γίνεται όμως όταν αυτές αυξάνονται;

Γιατί να μην κάνεις ένα "δώρο" στο σώμα και τον οργανισμό σου και να αντικαταστήσεις για μια φορά την αγαπημένη σου συνήθεια με κάτι άλλο; Να σου συστήσουμε τον latte κουρκουμά.
Πρόκειται για ένα ρόφημα  που έχει για πια η νέα εμμονή όλων των superfoods enthusiasts. H Gwyneth Paltrow μάλιστα, γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής της, ορκίζεται ολοκληρωτικά σε αυτό και όχι άδικα. Ο κουρκουμάς (ή κιτρινόριζα) αποτελεί ένα ινδικό μπαχαρικό γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, την προστασία του ήπατος από το στρες και τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. 
Ένα latte κουρκουμά τώρα θα βελτιώσει σημαντικά ακόμη και τη λειτουργία  του εγκεφάλου, ενώ θα το ενέκρινε απόλυτα και ο διαιτολόγος σου αφού ανήκει στις τροφές με αρνητικές θερμίδες!

Αντικατέστησε το δεύτερο καφέ της ημέρας με ένα latte κουρκουμά και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Πηγή: madamefigaro

Σχόλια