Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Μυστικά που κρατιούνται από την Ανθρωπότητα: Ο Επιγονώδης Αδένας!

Ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Μυστικά που κρατιούνται από την Ανθρωπότητα: Ο Επιγονώδης Αδένας!


μεταφέρει η Κατερίνα Σουνίου 

Οι άνθρωποι απονέμονται με ένα συγκεκριμένο μέρος του εγκεφάλου τους γνωστό ως ο επίφυλος αδένας ή επίσης γνωστό ως το τρίτο μας μάτι. Ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται κωνοειδής είναι για το σχήμα του, όπως ένας κουκουνάρι.
Ένας μικρός κώνος πεύκου που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή μελατονίνης που παράγει σεροτονίνη που πρέπει να αντιμετωπίσει τις ορμόνες μας που επηρεάζουν τη διαμόρφωση των μοντέλων ύπνου / αφύπνισης, συμπεριλαμβανομένων των εποχιακών μας λειτουργιών.

Αυτός ο μικρός κώνος πεύκου βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου στη θέση του ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια.
Ο λόγος γιατί οι υψηλά ιστάμενοι διατηρούν αυτές τις πληροφορίες κρυφές από τους ανθρώπους είναι για να μην γνωρίζουμε την πληρέστερη δυναμική που έχει αυτό το κομμάτι μας.
Ο επίφυλος αδένας είναι ουσιαστικά η πύλη μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού κόσμου για τον άνθρωπο. Όταν ενεργοποιηθεί, η αίσθηση της ευφορίας και της ενότητας γεμίζει το μυαλό των ανθρώπων, δίνοντάς τους την αίσθηση ότι όλοι γνωρίζουν. Κάποιος μπορεί να επιτύχει αυτή την ενεργοποίηση μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού και της ποικιλίας άλλων αποκρυφιστικών μεθόδων.
Αφού ενεργοποιηθεί, το άτομο αυτό μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα σε άλλες διαστάσεις, ή όπως αναφέρεται ως αστρική προβολή ή απομακρυσμένη προβολή.
Μέσω των αρχαίων μεθόδων και των προωθητικών πρακτικών, θα μπορούσε κανείς να ελέγξει ακόμη και τις σκέψεις και τις ενέργειες άλλων ανθρώπων στον φυσικό κόσμο.
Παρόλο που αυτό φαίνεται αδύνατο, οι κυβερνήσεις της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και διάφορες οργανώσεις σκιάς έχουν ερευνήσει αυτά τα αποτελέσματα για πολύ καιρό, διατηρώντας τις πληροφορίες κλειδωμένες από το δημόσιο μάτι.

Ο λόγος για τον οποίο αδυνατούμε να επιτύχουμε αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα μέσα στα μυαλά μας είναι λόγω της ποσότητας φθοριούχου νατρίου που χωνεύουμε καθημερινά. Ο επίφυτος αδένας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του φθοριούχου νατρίου που εισέρχεται στο σώμα μας.
Αυτό ουσιαστικά χαράζει τον επιζωογονικό αδένα, επειδή δεν είναι πλέον σε θέση να εξισορροπήσει τις ορμονικές διεργασίες στο σώμα.
Στην πραγματικότητα, η παροχή νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες περιέχει 90% φθόριο και άλλα διάφορα συστατικά. Ούτε τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στο σούπερ μάρκετ είναι σε θέση να φιλτράρουν το φθόριο.
Ένας τρόπος για να καταπολεμηθεί αυτό είναι η αντίστροφη όσμωση ή η απόσταξη νερού, ενώ η απόσταξη νερού είναι η φθηνότερη επιλογή.
Να μην θεωρούμε τους εαυτούς μας ως θεωρητικούς συνωμοσίας, αλλά κυρίως τη βαθιά μας ανησυχία για την αποσύνδεση της πνευματικότητάς μας από την πραγματικότητα.
Ο Rick Strassman, M.D. πιστεύει ότι το DMT συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τον επίφυτο αδένα:
"Έμεινα σε επαφή με το DMT λόγω της παρουσίας του σε όλα τα σώματα. Πίστευα ότι η πηγή αυτού του DMT ήταν ο μυστηριώδης εγκεφαλικός αδένας, ένα μικροσκοπικό όργανο που βρίσκεται στο κέντρο των μυών μας. Η σύγχρονη ιατρική δεν γνωρίζει πολύ τον ρόλο του αδένα, αλλά έχει μια πλούσια μεταφυσική ιστορία. Ο Καρτέσιος, για παράδειγμα, πίστευε ότι η εφηβεία ήταν η «έδρα της ψυχής» και ότι τόσο οι δυτικές όσο και οι ανατολικές μυστικές παραδόσεις τοποθετούν το ανώτατο πνευματικό μας κέντρο εντός των ορίων."

Σχόλια