Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ...ΓΛΥΦΟΚΟΥΤΙ !

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ...ΓΛΥΦΟΚΟΥΤΙ ! 


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 


Έχουμε κι αν έχουμε αναστενάξει κάτω από τις γλώσσες διαφόρων εραστών , τα χέρια μας έχουν τραβήξει σεντόνια και σεντόνια , κεφάλια και κεφάλια , δίχως αυτό όμως να λέει πως το έχουμε ευχαριστηθεί κιόλας . 
Τραβήξαμε μαλλιά πότε τα δικά μας και πότε του εραστή μας , τραβήξαμε και αυτιά ....και μερικές φορές μας ήρθε να τραβήξουμε και καμιά σφαλιάρα στο άκουσμα της φράσης του " πες όμως είμαι και ο πρώτος στο ...γλυφοκούτι "  ;)
Και είναι εκείνη η στιγμή που ακριβώς επειδή δεεεν είναι και ο πρώτος αλλά ο  χείριστος στο είδος και στον χειρισμό , κι επειδή αναστενάξαμε απο τον πόνο και τα άουτς και τα αχχχ πήγαν και ήρθαν , λέμε αυθόρμητα τάχα μου και δήθενες αυτή την επική φράση τύπου " ναι είσαι καλός απλά εμένα δεν με συγκινεί και ιδιαίτερα αυτό ." .
Τι να κάνουμε κι εμείς τα κορίτσια ? Πόσες οδηγίες να δώσουμε εκείνη την ώρα ? Άσε που είναι και λίγο ξενερωματικό καθώς και πλήρως εκνευριστικό . Πόσο πόνο να πάρουμε αντί της ηδονής ? Πόσο ? 
Και τι να κάνετε κι εσείς τα αγόρια που νομίζετε πως είναι πράγμα απλό το γλυφοκούτι ? Πώς να σωθείτε ? Και το κυριότερο ? 
Πώς να εκπαιδευτείτε και να μάθετε το τέλειο γλυφο......κούτι ? 

Όμως , εδώ ακριβώς βρίσκεται η αγαπημένη σας Κ. για να σας δώσει τις τέλειες οδηγίες για τα σίγουρα αποτελέσματα . 
Στο άρθρο αυτό για να μην είναι μονομερές με δικές μου οδηγίες , ζήτησα τη συνεργασία ενός φίλου μου εξπέρ στο είδος καθότι πορνοστάρ -όπως τον ονομάζετε εσείς- και μιας φίλης μου λεσβίας που πάλι έτσι την ονομάζετε εσείς . 
Σίγουρες οδηγίες χρήσεως και τεχνικής για θαυμάσια και απογειωτικά αποτελέσματα !!! 

Καλοκαιράκι ακολουθεί σε λίγο καιρό και αγόρια μου θα σας έχω έτοιμους ....καθ'όλα !!! 



ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για την τέλεια αιδοιολειχία 


 1. Πρέπει να το θες.
 Δεν μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί δε σου ’ρχεται κάτι καλύτερο ή, ακόμα χειρότερα, ελπίζοντας ότι θα «πιάσει το νόημα» και θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της μια πίπα. Όταν την ακούς να βογγάει και να τρέμει, έκανες την αρχή!

2. Αργά! Αργές κινήσεις! 

Ξεκίνα με μικρά, αργά κτυπήματα της γλώσσας και δώσε βαθμιαία μεγαλύτερη διάρκεια στα χτυπήματα (καλύπτοντας οπωσδήποτε και την κλειτορίδα), αλλά κράτα τον ρυθμό πάντα αργό. Να καταλαβαίνει τι νιώθει  φίλε μου.

3. Χρησιμοποίησε δυνατά την γλώσσα! 

Μη κρατάς τη γλώσσα σου χαλαρή ενώ παίζεις με την κλειτορίδα, καλύτερα με την άκρη γλείψε όλη την περιοχή. Η απαλή γλώσσα είναι ευχάριστη αλλά η σκληρή μπορεί να είναι φανταστική!

4. Για να δω χεράκια! 

Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα. Χρησιμοποίησε καθαρό χεράκι, με περιποιημένο νύχι –ένα μανικιούρ δεν θα έβλαπτε πού και πού- και παίξε με το εσωτερικό του αιδοίου, ενώ η γλώσσα σου συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα εξωτερικά. Όσο περισσότερα νιώθει, τόσο το καλύτερο!
5. Παίξε με τον πρωκτό της! 
Όταν το «καλό» σου δάχτυλο ταξιδεύει μέσα στον υγρό κόλπο της, χρησιμοποίησε τον αντίχειρα για να τρίψεις απαλά την περιοχή του πρωκτού της. Εάν αντιδρά με έναν πολύ θετικό τρόπο, βούτηξε ένα δάχτυλο στους χυμούς της και χώσε το αργά στον κώλο της. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Αφού μπει εκείνο το δάχτυλο στην πίσω πόρτα, δεν πρέπει να το βάλεις ξανά μπροστά!!!!

6. Και λίγο ρούφηγμα δεν βλάπτει. 
Σε φάσεις φάσεις καλό είναι να ρουφάς ξεκινώντας απαλά την κλειτορίδα ολόκληρη και συνεχίζοντας πιο έντονα . Εδώ όχι δοντάκια έτσι ? Ρουφάς - αφήνεις και ταυτόχρονα γλύφεις . Θωρακίζεις μέσα στο στόμα σου ολόκληρη την περιοχή με αποτέλεσμα να την διεγείρεις τόσο που έκπληκτος θα την δεις να έχει γίνει σε μέγεθος η τριπλάσια ! 

7. Που και που δες και μια τσόντα με λεσβίες . 

Φρόντισε να πάρεις μερικά οπτικά μαθήματα από τις εξπέρ του είδους και αντέγραψε σιγά σιγά όσα περισσότερα μυστικά μπορείς . Εξυπνάδα λέγεται αυτό . 

8. Μην ξεχνάς να είσαι πάντα "ευγενικός" .

Όταν συναναστρέφεσαι με την κλειτορίδα αυτό που χρειάζεσαι από την αρχή μέχρι το τέλος στη σχέση σου μαζί της είναι η ευγένεια ! Απαλός , τρυφερός και ευγενικός σε όλη τη διάρκεια. 
Σκέψου πως κι εσύ αυτό θες όταν σου παίρνει πίπα ...δεν θες αγριάδες , βία και δοντάκια . 


9. Απαλά χτυπηματάκια .

Δεν είναι κακό που και που κατά τη διάρκεια να χτυπάτε απαλά με τα δάχτυλά σας την κλειτορίδα της ενώ θα συνεχίζετε το γλύψιμο φυσικά . 



10. Οι πεταλούδες δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

Καλό είναι να εμπλουτίσετε την τεχνική με την βοήθεια των ειδικών κλειτοριδικών πεταλούδων. Στο ενδιάμεσο της ξεκούρασης της γλώσσας και των χεριών σας φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα , καθώς πάλλονται με άκρως ερεθιστικό ρυθμό. Αυτό σας εξυπηρετεί γιατί μεγαλώνει την ευχαρίστηση της και σας φέρνει πιο κοντά στο ποθητό αποτέλεσμα της ...ολοκλήρωσης της ! 


Αγόρια μου αυτά τα λίγα τιπς μπορούσα να σας προσφέρω και ακόμα ένα τελευταίο . Ρωτήστε την πώς της αρέσει ή πως φαντάζεται το τέλειο γλυφο(μ)ούνι . Δεν είναι ντροπή ούτε και κακό γιατί ουδείς γεννήθηκε μαθημένος ;) 
Σας εύχομαι να την ενθουσιάσετε και μην ξεχνάτε ....ο,τι δίνεις ...παίρνεις ;) 




Τα φιλιά μου 👄👄 Κ.  





Σχόλια