Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΛΕΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΛΕΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ???


Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 


Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλες οι femme fatale γυναίκες του κινηματογράφου πάντα φορούν μαργαριτάρια στο λαιμό τους ? 
Σίγουρα όχι γιατί είναι πάντα στη μόδα ,ούτε γιατί θεωρείται  μια ασφαλής επιλογή κοσμήματος που δένει με κάθε στύλ. 
Από τη Ρίτα Χέιγουορθ , τη Μέριλιν Μονρό μέχρι και την σημερινή Μόνικα Μπελούτσι , τα μαργαριτάρια παρελαύνουν συνεχώς στους όμορφους λαιμούς και στα υπέροχα ντεκολτέ των απόλυτων θηλυκών στάρς ! 
Ακόμα και η Lady Gaga  πρόσφατα τα υοθέτησε και δεν τα αποχωρίζεται με τίποτα όπως λέει. 
Όμως καμία τους δεν έχει πει το μυστικό .
Το μυστικό λοιπόν είναι πως το μαργαριταρένιο κολιέ "χτυπάει" κατευθείαν στο κέντρο του ανδρικού εγκεφάλου και τον διεγείρει στο δευτερόλεπτο ! 
Οι άντρες κοιτάζοντάς το αμέσως το συνδυάζουν με το σπέρμα τους , το οποίο διαχέεται πάνω στο λαιμό , στο στήθος , στα δάχτυλα καθώς και στο πρόσωπο της γυναίκας . 
Ναι , πολύ καλά διαβάσατε . Αυτόν ακριβώς τον συνειρμό κάνουν τα αγόρια ! 
Επίσης φορώντας τα μαργαριτάρια σας , τους δίνετε τη δυνατότητα να σας ελέγχουν , κατά κάποιο τρόπο . Τα κρατούν και σας καθοδηγούν , ιδίως την ώρα που το όμορφο κεφαλάκι σας βρίσκεται και εξυπηρετεί το δυνατό πέος τους με τα χείλη σας .  Εκείνοι κρατούν τις πέρλες που διακοσμούν τον λαιμό σας και δίνουν τον ρυθμό . 
Μια πολύ έξυπνη " χειρονομία" είναι να "φυλακίσετε" το πέος του μέσα σε αυτές την στιγμή που το έχετε στο στόμα σας σφίγγοντάς τες ολόγυρά "του" στη βάση  , έτσι πετυχαίνετε ακόμα πιο έντονο οργασμό  ! 
Το οπτικό και το αισθησιακό αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη και θα συνεχίσει να αισθάνεται και μετά το τέλος της πράξης , γιατί οι πέρλες θα είναι εκεί βρεγμένες από το σπέρμα του  για να δηλώνουν για ώρα το τι συνέβει πριν !!!! 
Το πιθανότερο θα είναι να θέλει να το επαναλάβει ξανά και ξανά !!!!!!!! 


Τα φιλιά μου👄👄 Κ. 

Σχόλια