Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2017

Ψυχική σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων: Το μυστικό του να είσαι ερωτευμένος

Ψυχική σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων: Το μυστικό του να είσαι ερωτευμένος έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Αυτό το άρθρο αφορά την ψυχική σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε πως το να είναι κάποιος ερωτευμένος είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να του προσφέρει η ζωή. Λάμπουμε ακόμα πιο πολύ όταν είμαστε ερωτευμένοι. Το κεφάλι μας και το σώμα μας εξάπτονται από τον ηλεκτρισμό. Οι ανησυχίες εξαφανίζονται και αποδυναμώνουν. Τα προβλήματα διευθετούνται. Οι προτεραιότητες μπαίνουν σε μια σειρά και είμαστε προστατευμένοι με αγάπη.

Τί εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και τί εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου;

Τί εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και τί εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου; έψαξε και βρήκε Κατερίνα Σουνίου  Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω το σώμα του σε μια σπηλιά στον Ταύγετο… Τώρα είναι αλλού και η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη).

Tα μυστικά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδριας

Tα μυστικά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδριας έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Ένα μονταρισμένο βίντεο με αποσπάσματα από την τηλεοπτική σειρά COSMOS, με τον διάσημο και αείμνηστο επιστήμονα Carl Sagan να μιλάει για την «Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας». Μονταρισμένο, γιατί στη σειρά COSMOS ο Carl Sagan δεν συμπεριέλαβε ποτέ ένα ανεξάρτητο κομμάτι για την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, αλλά προτίμησε να κάνει αρκετές αναφορές σ’ αυτήν, σε διάφορες όμως ενότητες.

Μας είπαν ότι η Αλόη κάνει καλό στην Υγεία και το Δέρμα. Κανείς δεν μας λέει όμως ότι!…

Μας είπαν ότι η Αλόη κάνει καλό στην Υγεία και το Δέρμα. Κανείς δεν μας λέει όμως ότι!… έψαξε και βρήκε ο Στέλιος Διαμαντής  Γνωστό στους Αιγυπτίους ως το «φυτό της αθανασίας» και στους ιθαγενείς Αμερικανούς ως το «ραβδί του ουρανού», η αλόη βέρα έχει μια μεγάλη ποικιλία από εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες, μερικές από τις οποίες μπορεί ήδη να γνωρίζετε. Μπορεί να έχετε ακόμη και το δικό σας φυτό αλόη βέρα στο σπίτι σας για τις μικρές έκτακτες ανάγκες, όπως γρατζουνιές, κοψίματα και εγκαύματα, αλλά ξέρατε ότι δεν περιορίζεται μόνο στην τοπική χρήση και είναι στην πραγματικότητα ευεργετική για το σώμα σας όταν λαμβάνεται εσωτερικά;

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλα τα χωράφια καλαμποκιού της Monsanto

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλα τα χωράφια καλαμποκιού της Monsanto έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Η Ουγγαρία  έλαβε μια τολμηρή στάση έναντι του βιοτεχνολογικού γίγαντα Monsanto  και  της γενετικής τροποποίησης, με την καταστροφή  1000 στρεμμάτων καλαμποκιού που βρέθηκαν να έχουν καλλιεργηθεί με γενετικά τροποποιημένους σπόρους, σύμφωνα με τον  αναπληρωτή υφυπουργό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της  Ουγγαρία Lajos Μπόγκναρ. Σε αντίθεση με πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ουγγαρία είναι μια χώρα όπου απαγορεύονται οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.

Μακροβιοτική διατροφή: μια εναλλακτική πρόταση με πολλά οφέλη

Μακροβιοτική διατροφή: μια εναλλακτική πρόταση με πολλά οφέλη έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Βασισμένη στην κατανάλωση τοπικών, βιολογικών προϊόντων και στις κινεζικές προσεγγίσεις για την υγεία και την ιατρική, η μακροβιοτική διατροφή, έχει αποδειχθεί και ως μια εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου. Πώς ξεκίνησε;

Μάσκα αντιγήρανσης με κακάο.

Μάσκα αντιγήρανσης με κακάο. έψαξε και βρήκε η Μαίρη Σουνίου  Αποκτήστε λαμπερό δέρμα με μια αντιγηραντική μάσκα που θα κάνει καλό στην επιδερμίδα αλλά και στο πορτοφόλι σας.

Γιατί οι καλοί άνθρωποι υποφέρουν περισσότερο στη ζωή;

Γιατί οι καλοί άνθρωποι υποφέρουν περισσότερο στη ζωή;  έψαξε και βρήκε ο Στέλιος Διαμαντής   Η ζωή τεστάρει τους ανθρώπους κάθε μέρα. Και για λόγους που δεν γνωρίζουμε, ο καθένας περνάει μια διαφορετική δοκιμασία. Κάποιοι παλεύουν με δύσκολους υπολογισμούς κι άλλοι αντιμετωπίζουν απλά μαθηματικά. Έτσι ή αλλιώς, όλοι πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό που μας έτυχε.

Χόρχε Μπουκάι: Οι τρεις προϋποθέσεις για μια ουσιαστική σχέση

Χόρχε Μπουκάι: Οι τρεις προϋποθέσεις για μια ουσιαστική σχέση έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Για να δημιουργηθεί μια στενή σχέση υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συμβαίνουν. Είναι οι τρεις πλευρές του ανθρώπινου δεσμού, σαν τα τρία πόδια ενός τραπεζιού πάνω στο οποίο στηρίζονται όλα όσα αποτελούν μια στενή σχέση.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΛΕΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΛΕΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ??? Γράφει η Κατερίνα Σουνίου  Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλες οι femme fatale γυναίκες του κινηματογράφου πάντα φορούν μαργαριτάρια στο λαιμό τους ?  Σίγουρα όχι γιατί είναι πάντα στη μόδα ,ούτε γιατί θεωρείται  μια ασφαλής επιλογή κοσμήματος που δένει με κάθε στύλ. 

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί!

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί! έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου Συνδυασμοί τροφίμων με προστιθέμενη αξία στο ρυθμό των καύσεων, στον έλεγχο της πείνας, στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού, στη μείωση του σωματικού λίπους…

Emil Krebs: Ο άνθρωπος που μιλούσε 68 γλώσσες!

Emil Krebs: Ο άνθρωπος που μιλούσε 68 γλώσσες! έψαξε και βρήκε η Φωτεινή Καλογεροπούλου Ο Emil Krebs ήταν μια γλωσσική μεγαλοφυία: Ο υπάλληλος του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών μιλούσε άπταιστα και... έγραφε 68 γλώσσες, ενώ υποστηρίζεται ότι μέχρι τον θάνατό του είχε μελετήσει 120 ακόμα γλώσσες.

Ταλαντούχος Make Up Artist Μεταμορφώνει απλές Νοικοκυρές μόνο με Μακιγιάζ και τις κάνει να δείχνουν Δεκαετίες Νεότερες!

Ταλαντούχος Make Up Artist Μεταμορφώνει απλές Νοικοκυρές μόνο με Μακιγιάζ και τις κάνει να δείχνουν Δεκαετίες Νεότερες! έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  O μακιγιέρ Γκόαρ Αβετισγιάν έχει απόδειξει από καιρό ότι δικαίως αξίζει τον τίτλο του μάγου καλλιτέχνη στο Instagram, καθώς μεταμορφώνει με θαυματουργό τρόπο γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Μυστικά που κρατιούνται από την Ανθρωπότητα: Ο Επιγονώδης Αδένας!

Ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Μυστικά που κρατιούνται από την Ανθρωπότητα: Ο Επιγονώδης Αδένας! μεταφέρει η Κατερίνα Σουνίου  Οι άνθρωποι απονέμονται με ένα συγκεκριμένο μέρος του εγκεφάλου τους γνωστό ως ο επίφυλος αδένας ή επίσης γνωστό ως το τρίτο μας μάτι. Ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται κωνοειδής είναι για το σχήμα του, όπως ένας κουκουνάρι. Ένας μικρός κώνος πεύκου που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή μελατονίνης που παράγει σεροτονίνη που πρέπει να αντιμετωπίσει τις ορμόνες μας που επηρεάζουν τη διαμόρφωση των μοντέλων ύπνου / αφύπνισης, συμπεριλαμβανομένων των εποχιακών μας λειτουργιών.

ΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΥ ΕΙΧΑΝ INSTAGRAM !

ΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΥ ΕΙΧΑΝ INSTAGRAM ! από την Κατερίνα Σουνίου Αν ψάχνετε για το καλύτερο μέρος για να δημοσιεύσετε τις όμορφες φωτογραφίες σας, το Instagram είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε. 

Το θρυλικό κλαμπ Decadence επιστρέφει και ανοίγει ξανά

Το θρυλικό κλαμπ Decadence επιστρέφει και ανοίγει ξανά έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  «Aποκλείονται οι ξενέρωτοι, οι κρυόκωλοι, οι δήθεν, οι “καθώς πρέπει” και πάνω από όλα ο προαιώνιος εχθρός μας. Οι Φιρφιρίκοι».   Ήμουν πολύ τυχερός που, εκτός όλων των άλλων, έπαιξα μουσική ως dj στο θρυλικό Decadence επί της Πουλχερίας και Βουλγαροκτόνου (στο Λόφο του Στρέφη, όπως έλεγε φωναχτά και το διαφημιστικό που παίζαμε τότε, στον Rock FM).  Ο Νίκος Λακόπουλος – ό,τι πιο τρελό σε οικοδεσπότη κυκλοφορεί στην πόλη – η Dragana στην μπάρα, ο Γιάννης, ο Σπύρος, ο Αντρέας στην πόρτα. Νύχτες με ατέλειωτο ξεσάλωμα.

Φτιάξτε μόνες σας το πολυβιταμινούχο ορό αντιγήρανσης για ένα λαμπερό δέρμα!

Φτιάξτε μόνες σας το πολυβιταμινούχο ορό αντιγήρανσης για ένα λαμπερό δέρμα! έψαξε και βρήκε ο Στέλιος Διαμαντής  Αν θέλετε ένα λαμπερό δέρμα δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω ορό αντιγήρανσης.  Είναι εύκολο για να το φτιάξετε, είναι φυσικός και πολύ αποτελεσματικός και αφήνει το δέρμα σας πολύ μαλακό, νεανικό και πολύ λαμπερό. Ο πολυβιταμινούχος αυτός ορός είναι ελαφρύς, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών, στη καταπολέμηση του »ποδιού της χήνας΄΄ ΄και κάνει το δέρμα σας, πιο φωτεινό αλλά να φαίνεται και αγέραστο! Θα χρειαστείτε:

12 λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας αλλάξουν!

12 λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας αλλάξουν! έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου Τι είναι το Κάρμα; Κάρμα είναι η σανσκριτική λέξη για την ανάληψη δράσης. Είναι ισοδύναμο με το νόμο του Νεύτωνα, «κάθε δράση θα πρέπει να έχει μια αντίδραση». Όταν σκεφτόμαστε, μιλάμε ή ενεργούμε θέτουμε σε λειτουργία μια δύναμη που θα αντιδράσει αναλόγως. Αυτή η δύναμη που επιστρέφει ίσως τροποποιηθεί, αλλάξει ή ανασταλεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να την εξαλείψουν. Αυτός ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος δεν είναι τιμωρία, αλλά συμβαίνει εξ ολοκλήρου για λόγους εκπαίδευσης ή μάθησης. Ένα άτομο δεν μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά θα υποφέρει μόνο αν ο ίδιος έχει κάνει τις συνθήκες ώριμες για την ταλαιπωρία του. Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία αν οι νόμοι είναι συμπαντικοί ή εξαιτίας της συμπεριφοράς του ατόμου.

Οι μεγαλύτερες διατροφικές ανακαλύψεις για το 2016

Οι μεγαλύτερες διατροφικές ανακαλύψεις για το 2016 έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  <<Επαναστατικές μελέτες για την υγεία δεν γίνονται συχνά, αλλά νέες έρευνες διεξάγονται πάντα για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα αποτελέσματα αυτών που ήδη έχουν γίνει. Κάποιες πεποιθήσεις για ορισμένα τρόφιμα και δίαιτες επιβεβαιώνονται και άλλες καταρρίπτονται οριστικά. Οι διάφορες επιστημονικές εξελίξεις και ανακαλύψεις τη χρονιά που πέρασε επιβεβαιώνουν αυτόν τον κανόνα. H itrofi.gr σας τις παρουσιάζει.>> Η επιστήμη παίζει μεγάλο ρόλο στον προσδιορισμό του τι είναι υγιεινό και τι δεν είναι καλό για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έρευνας γύρω από τη διατροφή είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα. Η διαδικτυακή επιθεώρηση Health μας ενημερώνει για τα πιο σημαντικά ευρήματα του 2016, απεικονίζοντας εμπεριστατωμένες κριτικές και διατροφικές πληροφορίες.

18 φράσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φέρεστε στον εαυτό σας

18 φράσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φέρεστε στον εαυτό σας έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  «Γεννήθηκες με φτερά. Γιατί προτιμάς να σέρνεσαι στη ζωή σου;» – Rumi Δεν είναι το πρόσωπο, αλλά οι εκφράσεις που κάνετε. Δεν είναι η φωνή αλλά αυτό που λέτε. Δεν είναι ακριβώς το πώς φαίνεστε σε αυτό το σώμα, αλλά τα πράγματα που κάνετε με αυτό. Είστε απίστευτοι! Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να είστε οι καλύτεροι, με το να νοιάζεστε για τον εαυτό σας κατάλληλα. Η καλλιέργεια του εαυτού σας με τρόπο που σας βοηθάει να εξελίσσεστε προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε στη ζωή, είναι εφικτή και αξίζετε την προσπάθεια.

Τα συστατικά της ευτυχίας σύμφωνα με το LSE

Τα συστατικά της ευτυχίας σύμφωνα με το LSE έψαξε και βρήκε η Όλγα Αυγερινού To χρήμα δεν αγοράζει την ευτυχία και μια νέα έρευνα έρχεται να το επιβεβαιώσει, τοποθετώντας στην κορυφή των απαραίτητων παραμέτρων για μια ευτυχισμένη ζωή, την ύπαρξη συντρόφου και τη καλή ψυχική υγεία. Αποδείχτηκε ακόμα πως το να έχει κάποιος μία δουλειά που τον ικανοποιεί, είναι πιο σημαντικό από μια γενναία αύξηση του μισθού του.

Να φεύγεις από εκείνους που σε έχουν δεύτερη επιλογή.

Να φεύγεις από εκείνους που σε έχουν δεύτερη επιλογή. έψαξε και βρήκε η Φωτεινή Καλογεροπούλου  <<Γράφει η Κρυσταλλένια Γαβριηλίδου.>> Εκπτώσεις λοιπόν και αγοράζεις μανιωδώς μισό τιμής, κάτω του κόστους ότι βρεις σε ξεπούλημα, απλά για να γεμίσεις τη ”ντουλάπα”. Με πράγματα που μπορεί και να μη χρειάζεσαι. Τι μπορεί δηλαδή, τα περισσότερα αν όχι όλα είναι άχρηστα. Τι να γίνει όμως που αυτά βρήκες; Που μπορεί να πληρούσαν 2 από τα 5-10 που ήθελες αλλά αυτά βρέθηκαν μπροστά σου; Και αφού το πήρες απρόθυμα απόφαση ότι το 10 στα 10 δεν υπάρχει ή εσύ δε θα το βρεις, «ξεπουλάς». Από το τίποτα καλό και το 2. Καλά είμαστε. Και κάπως έτσι μένεις εγκλωβισμένος. Να φεύγεις…

Το μέλλον των ηλεκτρονικών υπολογιστών: Ο κβαντικός υπολογιστής!

Το μέλλον των ηλεκτρονικών υπολογιστών: Ο κβαντικός υπολογιστής! έψαξε και βρήκε η Όλγα Αυγερινού  Σίγουρα θα ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία αλλά ας προσπαθήσουμε να έχουμε ανοιχτό το μυαλό μας σε ότι διαβάσετε σε αυτό το άρθρο. Καταρχήν οι σημερινοί υπολογιστές είναι κατασκευασμένοι από πυρίτιο. Το γνωστό σε όλους μας «χώμα» το οποίο έχει υποστεί διάφορες προσμίξεις με άλλα μέταλλα όπως το Γερμάνιο για την ανθεκτικότητα και την διευκόλυνση των ηλεκτρονίων από μέσα του. Τα ηλεκτρόνια είναι η βασική μονάδα πληροφορίας σε ένα τέτοιο σύστημα.

Τα «δεν θέλω να σου λείψει τίποτα» έφτιαξαν παιδιά που τα θέλουν όλα δικά τους!!

Τα «δεν θέλω να σου λείψει τίποτα» έφτιαξαν παιδιά που τα θέλουν όλα δικά τους!! έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι εύπορος για να αφήνεις το παιδί σου να ξοδεύει αλόγιστα το χρήμα. Όχι, αυτό δεν είναι φαινόμενο των πλουσίων. Είναι μια ιδιόρρυθμη «κατάρα» που ακολουθεί την ελληνική οικογένεια. Μια νοοτροπία βγαλμένη από τον καιρό του πολέμου που πραγματικά κανείς δεν είχε να φάει. Ή σχεδόν κανείς.

Γιατί τρώμε μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο

Γιατί τρώμε μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο  έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Μεγάλο Σάββατο, σήμερα, και οι προετοιμασίες για το τραπέζι μετά την Ανάσταση έχουν ήδη ξεκινήσει με την μαγειρίτσα να έχει την τιμητική της.  Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, η μαγειρίτσα είναι το πρώτο πιάτο με κρέας που καταναλώνεται. Είναι πολύ νόστιμη σούπα που περιέχει τα εντόσθια και χόρτα. 

Κοσμάς ο Αιτωλός «ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...»

Κοσμάς ο Αιτωλός «ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...» έψαξε και βρήκε η Κωνσταντίνα Χρυσάνθη  Το έτος 2017 που διανύουμε, συμπίπτει το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών με το δικό μας Ορθόδοξο Πάσχα, στις 16 Απριλίου. Την επόμενη φορά που θα συμπέσει είναι μετά από 8 χρόνια το 2025.  Την επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2018 με το παλιό ημερολόγιο όμως συμπίπτει παρά μια ημέρα ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου με το Πάσχα.  Με το παλιό λοιπόν ημερολόγιο, το Μεγάλο Σάββατο του 2018 είναι 25 Μαρτίου, του Ευαγγελισμού δηλαδή και τη Κυριακή είναι 26 Μαρτίου, Κυριακή του Πάσχα. Θα έχουμε δηλαδή και πάλι διπλή πασχαλιά.  Εύλογα λοιπόν θα διερωτάσθε πότε θα έρθει το ποθούμενο, το 2017, το 2018 ή το 2025;  Σας παραθέτω ένα γεγονός που έχει καταγραφεί στα χειρόγραφα που αναφέρονται στον Πατροκοσμά:  Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας «Δάφνος».  Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητ