Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ..."ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ" !

Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ..."ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ" !

Γράφει η Κατερίνα Σουνίου 

Ο "κάτω κόσμος" ως γνωστών είναι ένας παράξενος κόσμος με τις δικές του ιδιαιτερότητες ,για να μην πω με τις δικές του ..ώρες ! 
Είναι το σημείο εκείνο που όλες επισκεπτόμαστε συχνά πυκνά και φυσικά ομοίως και τα αγόρια δεν χάνουν ευκαιρία να επισκεφτούν τον δικό μας . 
Όμως αυτός ο κάτω κόσμος έχει συνήθως τις δικές του μυρωδιές ....χμμμμ.... Και τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για αυτό εμείς ? Με τι τρόπο να τον κάνουμε γευστικό και αρωματικό , δίχως να έχουμε τον φόβο των δυσάρεστων οσμών (για εμάς τις γυναίκες) ή τις άσχημης πικρής γεύσης (για εσάς τους άντρες) ....? 
Μπορεί αγάπες μου να σας παραμέλησα για λίγο καιρό όμως ΔΕΝ σταμάτησα να ερευνώ για εσάς 😊
Διάβασα ...είδα....πειραματίστηκα και σας έχω έτοιμα τα αποτελέσματα ! 
Ιδού λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να έχετε την τέλεια γεύση στον κάτω κόσμο σας και να σας θέλει κολασμένα ! 
Να σας φάει κορίτσια μου ή να σας πιεί αγόρια μου !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

1. Τι πιο φυσιολογικό από την καθημερινή υγιεινή της περιοχής του ηγέτη σας ? Όμως προτιμήστε ένα ειδικό υγρό σαπούνι και όχι τα αρωματικά αφρόλουτρα που χαλάνε το ph και δημιουργούν δυσάρεστες μυρωδιές . Βοηθάει αρκετά .

2. Επιτέλους όσοι αποφεύγετε το τριμάρισμα αυτών των ενοχλητικών τριχών (για εμάς) , πάρτε την απόφαση να τις ξεφορτωθείτε . Ω ναι !!! Δεν αντέχονται και κρατούν και μυρωδιές που επεκτείνονται στο πέος σας (μα τι κομψά που τα λέω ? ) ...

3. Σταματήστε να τρώτε σκόρδα ,κρεμύδια και πολλά μπαχαρικά γιατί η μποχερή μυρωδιά τους ΔΕΕΕΕΝ φεύγει με τίποτα . Ποτίζετε βρε αγόρια και είναι ανυπόφορο αυτό . Προτιμήστε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και κρέατα με καθόλου σκόρδο και βαριά μπαχαρικά . Αυτό το σκόρδο εκτός της απαίσιας μυρωδιάς θυμίζει κάτι γέροντες που μυρίζουν στα λεωφορεία και θες να εκτοξευθείς από το παράθυρο με την μία . Μπλιάχχχχχ 😣

4. Και τώρα το κορυφαίο τιπ για να σας ...πιει στο ποτήρι. 
Δυο ώρες πριν την ερωτική σας συνεύρεση φροντίστε να έχετε πιεί το λιγότερο 1 λίτρο χυμό ανανά ! Εάν αυτό το κάνετε και καθημερινά ακόμα καλύτερα . Το σπέρμα σας θα έχει γεύση ανανά και θα μοιάζει με ....λικέρ ! Γλυκό , γευστικό , καθαρό και ...νεανικό. ΦΡΕΣΚΟ και λαχταριστό ! 
Σίγουρα αποτελέσματα !!! 😍

5. Μην ξεχάσετε μετά το μπάνιο σας να ψεκάσετε την βουβωνική χώρα με το αγαπημένο σας άρωμα . Μας αρέσει να σας μυρίζουμε κι εκεί ! 💘

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Το 1 και το 2 που είπα για τα αγόρια ισχύει φυσικά και για εσάς κορίτσια μου 😉

3. Καθαρά εσώρουχα ! Έχετε και ενα εφεδρικό σεξοκυλοτάκι μέσα στην τσάντα σας ...δεν ειναι κακό .

4. Πίνετε συχνά αφεψήματα ή και ποτάκια γιατί όχι ? που να περιέχουν μέντα ή δυόσμο . Μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα μετά ! 
Επίσης αρκετά βοηθάει να τρώτε συχνά στα φαγητά σας μαιντανό και σέλινο . Αυτά δημιουργούν καθαρά υγρά και οσμή εφ'όσων συνοδεύονται από αρκετό νερό καθημερινά .

5. Σοκολατίτσα με φρούτα η θαυματουργή ! 
Προτιμήστε την αγαπημένη σας σοκολάτα γεμιστή με φρούτα και σας ανεβάζει την διάθεση αλλά σας φτιάχνει και την γεύση .

6. 3 φορές την εβδομάδα καλό είναι να τελειώνετε το πλύσιμο της περιοχής ξεβγάζοντάς το με χαμομηλόνερο ! Σκοτώνει τους μικροοργανισμούς αλλά αφήνει και μια φρεσκάδα ταυτόχρονα .

7. Μην χρησιμοποιείτε αρωματικές κρέμες , σερβιετάκια μιας χρήσης καθώς και αρώματα στην περιοχή . Εκτός του ότι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης χαλάτε το ph και η οσμή δύσκολα ξανα έρχεται στα ίσια της .

8. Πιείτε άφθονους χυμούς φράουλας, ροδάκινου , αγγουριού και καρύδας καθημερινά ! Σίγουρα αποτελέσματα κορίτσια μου ακόμα και εαν καπνίζετε 😉

9. Μην ξεχάσετε την αποτρίχωσή σας ...όχι να την λέμε στα αγόρια και να μου είστε εσείς ο θάμνος ...ναι ?

10. Στάξτε ψηλά στο εφηβαίο σας μια σταγόνα από το άρωμά σας , καθώς και από ενα ψέκασμα ψηλά στα μπουτάκια σας , πίσω από τα γόνατα και φυσικά πίσω στην μέση σας !!! Τυλίξτε τον με την όμορφη γεύση και την μυρωδιά σας !!!

Και υπενθυμίζω ..... πριν ξεκινήσετε τον παθιασμένο έρωτά σας , ε ..., κάντε ένα φρεσκαρισματάκι με μπανάκι είτε μόνοι σας είτε μαζί 😉

Ομορφοί μου άνθρωποι αυτά είχα να σας πω 😊
Καλές γευστικές ...διαδρομές !!!! 💘🍓🍍🍑🥒🥥🍒


Τα φιλιά μου Κ. 💋💋💋

Σχόλια