Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10 Απίστευτοι και Τρομερά παράξενοι τρόποι που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για να Μην μείνουν έγκυος. Ο 5ος θα σας κάνει να Αηδιάστε

10 Απίστευτοι και Τρομερά παράξενοι τρόποι που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για να Μην μείνουν έγκυος. Ο 5ος θα σας κάνει να Αηδιάστε

έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου 

Αντισύλληψη, σήμερα είναι ένα κοινό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων και αρκετά απλή. Δεν ήταν πάντοτε έτσι, ωστόσο.
Έχουμε τόσες πολλές τεχνικές σήμερα σε αυτή την εποχή. Η εγκυμοσύνη έχει γίνει πολύ φυσιολογική για τις γυναίκες. Και όχι γιατί προέρχεται εκ προθέσεως, αλλά αν συμβεί ως αποτέλεσμα του σεξ χωρίς προστασία, υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις στην αγορά σήμερα.

Στην πραγματικότητα, στην αρχαιότητα οι γυναίκες περιοριζόταν σε κάποιες μάλλον ασυνήθιστες και δυνητικά θανατηφόρες τεχνικές για να απαλλαχτούν από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Κάποιες περίεργες μέθοδοι παρατίθενται εδώ. Κοιτάξτε τες με προσοχή, καθώς μπορεί να σας αφήσουν σε μια κατάσταση σοκ.

Κρατώντας την αναπνοή τους

Πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα, οι γυναίκες κρατούσαν την αναπνοή τους κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Στη συνέχεια, έπρεπε να φτερνιστούν για να εμποδίσουν το σπερματοζωάριο να εισέλθει στη μήτρα.

Χρησιμοποιώντας λεμόνια

Πριν από πολλά χρόνια, πίστευαν ότι εάν βάζανε ένα σφουγγάρι σε χυμό λεμονιού και μετά στον κόλπο, αυτό θα λειτουργούσε ως έλεγχος των γεννήσεων χάρη στην οξύτητα.

Μια δαχτυλήθρα

Ενώ υπήρχαν πολλά μικρά καπάκια σε σχήμα δαχτυλήθρας που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες ως αντισύλληψη, ο πραγματικός μεταλλικός δακτύλιος δεν είναι καλή επιλογή. Στην Ευρώπη κατά τη δεκαετία του 1800, οι γυναίκες πίστευαν πραγματικά ότι η δαχτυλήθρα από μέταλλο που χρησιμοποιούσατε κατά το ράψιμο, αποτελούσε μια καλή επιλογή όταν ερχόταν η ώρα για διακοπή της εγκυμοσύνης.

Περιττώματα κροκόδειλου

Στην αρχαία Αίγυπτο, ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν τα πάντα για να εμποδίσουν τις γυναίκες να μείνουν έγκυες. Σε αυτή την περίπτωση, πρόσθεταν λίγο μέλι σε μια γενναιόδωρη μερίδα κροκοδείλου, που στη συνέχεια έβαζαν στον κόλπο τους. Αυτό μπορεί να μείωνε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, χάρη στο γεγονός ότι κάθε είδους απέκκριμα είναι ένας σαφής δολοφόνος διάθεσης.

Τσάι όρχεων κάστορα

Πριν από εκατοντάδες χρόνια στον Καναδά, οι γυναίκες πέρασαν μια φάση που περιλάμβανε τον έλεγχο των γεννήσεων, πράγμα που ήταν πραγματικά περίεργο. Χωρίς να θέλουν να μείνουν έγκυες, έπαιρναν αποξηραμένους όρχεις κάστορα και τους μούλιαζαν. Στη συνέχεια, αφού πέρασε αρκετός χρόνος, έπιναν το ποτό.

Υδράργυρος

Ο υδράργυρος είναι τοξικός και δεν πρέπει να το καταναλώνετε ή να παίζετε με αυτό αν εκτιμάτε την υγεία σας. Πριν από πολλά χρόνια, οι άνθρωποι δεν το καταλάβαιναν και πίστευαν ότι ο υδράργυρος είναι ένα είδος μαγικού στοιχείου. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες στην αρχαία Κίνα έπιναν υδράργυρο για να αποτρέψουν την εγκυμοσύνη. Ευτυχώς, η τάση έχασε τη δημοτικότητα της καθώς οι χρήστες άρχισαν να πέφτουν σαν τις μύγες.

Βαμβάκι

Πριν από χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούσαν μπάλες από βαμβάκι. Αυτές εισάγονταν στη συνέχεια, για να λειτουργήσουν ως μάλλον πρωτόγονη μορφή διαφράγματος στο σώμα. Αυτή η μέθοδος ελέγχου των γεννήσεων πιθανότατα είχε κάποια περιορισμένη επιτυχία, απλώς και μόνο επειδή εμπόδιζε κάθε πιθανή πορεία για το σπέρμα. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι τότε πίστευαν ότι οι γυναίκες θάβονταν ακόμη και μαζί τους, έτσι ώστε να μην μείνουν έγκυες στην μετέπειτα ζωή.

Κόκα κόλα

Ο οπτάνθρακας, είχε πολλές χρήσεις πέρα από το να είναι μόνο ένα ποτό. Τη δεκαετία του 1950, κάποιος έλαβε την τρελή ιδέα ότι το ανθρακικό οξύ σκότωνε το σπέρμα. Φυσικά, αναφέρθηκε ότι τουλάχιστον λίγοι άνθρωποι προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν ως μορφή ελέγχου των γεννήσεων. Λοιπόν, μετά το σεξ παίρνετε ένα μπουκάλι και ουσιαστικά πλένετε τα πράγματα.

Απορρίμματα μεταλλουργίας


Ποιος καλύτερος τρόπος να σταματήσετε να μείνετε έγκυος από το να πιείτε τα λύματα ή να εκθέσετε εσκεμμένα τον εαυτό σας; Στην αρχαία Ελλάδα, κάποιοι πίστευαν πραγματικά ότι το νερό που χρησιμοποιείται από τα λύματα, θα μπορούσε να αποτρέψει την εγκυμοσύνη. Ορισμένοι μάλιστα πίστευαν ότι η έκθεση στο μόλυβδο, θα μπορούσε να κρατήσει μακριά τα ανεπιθύμητα μωρά.

Πηγή

Σχόλια