Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2017

ΤΟ KLIK ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ 😍 !!!

ΤΟ KLIK ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ 😍 !!! Απο την Παρασκευή 2 Ιουνίου μπαίνουμε ξανά στο προγραμμά μας !!!  Λόγω σχολικών εξετάσεων δεν προλαβαίναμε να ανεβάσουμε θέματα .  Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές και καλό καλοκαίρι στα παιδιά που τελειώνουν τις εξετάσεις 💝 *Η συντακτική ομάδα του KLIK Blog* ΥΠΕΥΘΥΝΗ BLOG - ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ Κατερίνα Σουνίου ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Μιχαήλ-Άγγελος Διαμαντής ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Αυγερινού Όλγα Βλαστού Κατερίνα Διαμαντής Στέλιος Διαμαντής Μιχαήλ-Άγγελος Θεοχαράκης Νεκτάριος Καλογεροπούλου Φωτεινή Καραΐσκος Ιωάννης Κυριακάκου Σόνια Ρουσόπουλος Γιώργος Σουνίου Κατερίνα Σουνίου Μαρία Λουίζα Σ.Ν. Μαίρη Στρέττος Γιώργος Χρυσάνθη Κωνσταντίνα George Redson

Τι είναι «αληθινή αγάπη»; Κι όμως κάποτε ο Σαίξπηρ έδωσε τον απόλυτο ορισμό

Τι είναι «αληθινή αγάπη»; Κι όμως κάποτε ο Σαίξπηρ έδωσε τον απόλυτο ορισμό  έψαξε και βρήκε η Όλγα Αυγερινού  Στις 20 Μαϊου του 1599 εκδόθηκε για πρώτη φορά μία συλλογή από 154 σονέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που ήταν και τα τελευταία μη δραματικά έργα του. Το Σονέτο με το νούμερο 116 μιλάει για την μεγάλη ισχύ της αληθινής αγάπης, η οποία δεν κλονίζεται και δεν αλλάζει από καμία δυσκολία και όταν αλλάζει τότε δεν είναι αληθινή. 

Yπάρχουν 4 συμπεριφορές-σημάδια για το διαζύγιο, υποστηρίζει ψυχολόγος!

Yπάρχουν 4 συμπεριφορές-σημάδια για το διαζύγιο, υποστηρίζει ψυχολόγος! έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Οι σχέσεις είναι επιστήμη. Ένας επιστήμονας που έχει μελετήσει για πάνω από 40 χρόνια τις σχέσεις αποκαλύπτει τις συμπεριφορές εκείνες που προμηνύουν το διαζύγιο… Ο αμερικανός ψυχολόγος John Gottman, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, τις αποκαλεί «Οι καβαλάρηδες της αποκάλυψης» και σύμφωνα με έρευνα που έκανε με την ομάδα του, κατέληξε σε 4 ενδείξεις, που προμηνύουν το unhappy end ενός γάμου με ποσοστό ακριβείας 93%!

Επιστήμονες πέτυχαν την πρώτη τηλεμεταφορά στην ιστορία

Επιστήμονες πέτυχαν την πρώτη τηλεμεταφορά στην ιστορία έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου Για πρώτη φορά ερευνητές κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν μία ασπρόμαυρη εικόνα, χωρίς να στείλουν σωματίδια ύλης.

18χρονος δημιούργησε σουτιέν που εντοπίζει τον καρκίνο του μαστού

18χρονος δημιούργησε σουτιέν που εντοπίζει τον καρκίνο του μαστού έψαξε και βρήκε η Κωνσταντίνα Χρυσάνθη  Παρά τη δυστυχία που προκαλούν, οι κακουχίες μπορούν να αποτελέσουν μια μεγάλη πηγή έμπνευσης. Αφού κινδύνευσε να χάσει την μητέρα του από καρκίνο του μαστού, ένας έφηβος από το Μεξικό αποφάσισε να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, να εντοπίζουν την ασθένεια στα πρώτα στάδια.

Η μέθοδος του «συντονισμού του κουταλιού» (για ζευγάρια)

Η μέθοδος του «συντονισμού του κουταλιού» (για ζευγάρια) έψαξε και βρήκε η Κατερίνα Σουνίου  Για πολλά χρόνια, συμβούλευα τα ζευγάρια να εκφράζουν ήρεμα τις ανάγκες τους, χωρίς κατηγόριες, για να αποφεύγουν τους καυγάδες. Μέσα στο γραφείο μου, κάτω από την επίβλεψή μου, αυτό φαινόταν να λειτουργεί αρκετά καλά. Όμως πολλοί μου έλεγαν ότι δε συνέβαινε το ίδιο όταν γύριζαν σπίτι. Όταν βρίσκονταν σε κακή διάθεση, πάντοτε εκφράζονταν έτσι που να ρίχνουν στο σύντροφό τους το φταίξιμο για τα συναισθήματά τους. Τελικά κατάλαβα γιατί η ειλικρινής επικοινωνία δεν έφερνε αποτελέσματα.

Οι 4 φάσεις που περνάει η σχέση κάθε κόρης με τη μητέρα της

Οι 4 φάσεις που περνάει η σχέση κάθε κόρης με τη μητέρα της έψαξε και βρήκε Κατερίνα Σουνίου  Θα τη λατρέψεις σαν Θεά, θα τη μισήσεις σαν τον χειρότερο δυνάστη. Θα θαυμάσεις τα γεμιστά, τις αντοχές, τις ικανότητες και τη δύναμή της, θα εκπλαγείς απ’ τις ατελείωτες ομοιότητές σας και, φυσικά, θα σου ΄ρθει να χαστουκίσεις το μάγουλό σου, γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως, ναι, είχε σχεδόν σε όλα δίκιο. Οι 4 φάσεις που περνάει η σχέση κάθε κόρης με τη μητέρα της Γράφουμε για να θυμηθούμε όλους τους λόγους που αγαπάμε κι έχουμε ανάγκη τη μαμά μας. Για να «κλαφτούμε» λίγο μεταξύ μας για τις ενοχές μας και να πανηγυρίσουμε τη σχέση που τελικά χτίσαμε μαζί της.

Πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα

Πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα ΓΡΑΦΕΙ ο Γιώργος Ρουσόπουλος  Το 1964 ο Ρώσος αστρονόμος Νικολάι Καρντάσεφ πρότεινε ένα μοντέλο συσχέτισης του επιπέδου ενός πολιτισμού (στην περίπτωσή μας του ανθρώπινου) με το είδος και τον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του. Σύμφωνα με την ‘’Κλίμακα Καρντάσεφ’’ (μπορείτε να βρείτε όλες οι λεπτομέρειες στο αντίστοιχο λήμμα στο el.wikipedia.org)